Napi horoszkóp: Felpezsdül a hangulat - január 12.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 12.
Napi horoszkóp: január 12.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mivel a Hold ma a Szűz jegyében jár, érdemes nekifognod nagytakarításnak, most gyorsan végezhetsz minden tisztítási munkával. Kedvez a hajápolásnak, a könyvelés áttekintésének, a fölöslegessé vált holmik kiselejtezésének is. A Hold szembenállása a Neptunusszal délután óva int attól, hogy mások helyett dolgozz, agyonracionalizáld az érzéseidet, vagy olyan feladatokat is magadra vállalj, melyek kevésbé kvalifikált munkaerőknek valók. De arra is számítanod kell, hogy a párkapcsolatokban az érzelmes, ösztönös típusok és a racionális személyek között felbillen az egyensúly. Ne fogyassz alkoholt, amikor érzéseidet kreatívan is kifejezheted a festéstől a zenélésig. Az eddig retrográd Ikrek-Mars este végre menetirányba fordul, lassan lendületet vesz: az írás, az utazás, a kapcsolatteremtés és az eladás terén újra felpezsdül a légkör.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha munkád nem hoz számodra megelégedést és gyors eredményt, a kiégés veszélye fenyeget, de a sport és a fizikai tevékenység elűzi rossz hangulatodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma rendszerességre van szükséged, s talán egy barát vagy harmadik személy felbukkanása döbbent rá, hogy a fiúddal nem vagytok közömbösek egymás iránt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem érzed magad biztonságban a munkádban vagy otthonodban, megjelenhet a hipochondria, mint a gondoskodást kiváltó igyekezeted egyik formája.

A legjobb január vár ránk hosszú évek óta a kínai asztrológia szerint

A legjobb január vár ránk hosszú évek óta a kínai asztrológia szerint

Rák (06. 22-07. 22.) Tele vagy érzelmekkel, amelyeket ki kell fejezned: segít, ha megbízol valakiben, akinek beszélhetsz gondjaidról, de mindenképpen kerülnöd kell a zsíros falatokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kis hasznot hajtasz másoknak, kis bevételre számíthatsz, de ne babráld a hitelkártyádat, és ne engedj a kísértésnek, hogy költekezz vagy hitelt vegyél fel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy érzed, hogy csak akkor fognak szeretni, ha teszel valamit másokért: mágnesként vonz minden olyan helyzet, amelyben úgy érezheted, hogy szükség van rád.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma ajánlatos csendes tevékenységbe kezdened – elvégezni a rutinfeladatokat -, vagy apróbb munkákkal kihúzni magad a nagyobb munkák elvégzése alól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Együttműködési készséged időnként azt jelenti, hogy kevesebb jut neked, mint amennyit megérdemelnél, ezért jó lenne, ha néha nemet is tudnál mondani.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma ne akard elhappolni kollégáid vagy üzletfeleid babérjait, ne csinálj nagy ügyet az apróságokból, és ne próbáld meg beláttatni másokkal, mennyire nincs igazuk.

Heti horoszkóp: Szexi izgalmak várnak rád - január 9-15.

Heti horoszkóp: Szexi izgalmak várnak rád - január 9-15.

Bak (12. 22-01. 20.) Segíthet rajtad, ha tanulmányaidban, utazásaidban és párkapcsolatodban reális célokat tűzöl ki magad elé, és minden apró sikerélményért megdicséred magad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a szívedre veszed anyagi gondjaidat, segít, ha listát készítesz azokról a problémákról, amelyek ellen tehetsz valamit egy pénzügyi szakértő segítségével.

Halak (02. 20-03. 20.) Minden negatív ingert észlelsz, nehezen kezeled párod érzéketlenségét, akinek elvárásai egyértelműek, de vigyázz, hogy ne játszd az áldozatot

Kezdd a csillagokkal a napot:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője