Napi horoszkóp: Fűt az erotika - január 17.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 17.
Napi horoszkóp: január 17.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Hajnalban a Skorpió-Hold és a Halak-Neptunusz rezgései gazdag fantáziát, empátiát és művészi önkifejezést jeleznek. Ébredés után meditálj vagy szeretkezz. Reggel a Holdat támadó Vízöntő-Szaturnusz miatt igyekezz megakadályozni, hogy bárki is fenyegethesse anyagi és szakmai biztonságodat, de az sem árt, ha találkozóidat is lemondod. Később, az esti órákig a Hold harmonikus fényszöge a Bak-Nappal és a Plútóval lehetővé teszi, hogy hasznát lásd munkádnak és tehetségednek, de az adóügyek rendezése és a jégszívek felolvasztása is beleférhet napirendedbe. Remek alkalom arra is, hogy elmélyedj a pszichológiában, vagy ha éppen ahhoz van kedved, a fürdőkádban szexelj. Élvezheted a tabuk megtörését, de befektetőket is könnyen találhatsz vállalkozásodhoz. Az esti órákban, amikor a Hold már átlép a tüzes Nyilasba, életszemléleted derűlátó, lelkes és játékos, szívesen kimozdulsz otthonról, élvezed a filozofálgatást és ismereteid bővítését.

Kos (03. 21-04. 20.) A jó szex nem jelenti azt, hogy mindig tűzijáték lobban fel, párod óhajairól azonban ne feledkezz meg, de este a Nyilas-Hold aktiválja felfedező hajlamodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazz el a pároddal kettesben, de ne lógj a nyakán, ne féltékenykedj, és igencsak helytelen hangot adnod a párod idejével vagy pénzével kapcsolatos követeléseknek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a munkahelyeden kitartó vagy, megelőzheted korodat üzleti elképzeléseiddel, de a párkapcsolatodból ne akarj este továbbállni egy „zöldebb legelőre”.

Kínai asztrológia: a január alapján 2023 fantasztikus év lesz!

Rák (06. 22-07. 22.) A szerelemben csodás pillanatokat élhetsz át a pároddal, ma még a szinglik is lenyűgözik azt a személyt, akire szemet vetettek, ám a pasid kereshetne többet is.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkában, otthoni tevékenységeidben fáradhatatlan leszel, remélhetőleg néhány félreértés is megszűnik, este viszont felébred benned a vadászösztön.

Szűz (08. 24-09. 23.) Oszd be azt a kevés energiát, ami rendelkezésedre áll, de ne ragadj bele haszontalan vitákba, inkább lazíts, ahelyett, hogy fölösleges vitákba keverednél a pároddal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel jó érzéked van a pénzhez, ügyesen vásárolsz, otthonoddal kapcsolatos beruházásod megvalósul, a szinglik pedig este sok telefonhívásra számíthatnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A közös utazás alkalmával párod szexuálisan odaadóbb, mint máskor, de ma jó érzéked van mások pénzének vagy külső pénzforrások felhajtásához is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma kerüld a fontos pénzügyi döntések meghozatalát, este viszont a Nyilas-Hold megadja azt a lökést, amelyre szükséged van ahhoz, javíts életed minőségén.

Mutatjuk, hogyan ismerd fel a csillagjegyeket az öltözködésükről

Bak (12. 22-01. 20.) Társasági és baráti szektorodban élvezed hódításaidat, ám ha szükséged van rá, ne habozz, kérj támogatást a párodtól, bár lehet, hogy te vagy az, aki ezt nyújtja.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nem engedsz a pszichológiai nyomásnak, nem eshetsz senki csapdájába, az esti órákban viszont új baráti vagy szakmai kapcsolatok jöhetnek létre.

Halak (02. 20-03. 20.) Szentelj több időt és figyelmet azoknak, akik szeretnek, a pénzzel bánj óvatosan, de tanulj meg önmagad lenni, ne az, akit mások látni szeretnének - rendben?

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói