Napi horoszkóp: Váratlan izgalmak elé nézel - január 21.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 21.
Napi horoszkóp: január 21.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Szombat este Újhold a Vízöntőben! Reggel a Bak-Hold és a Halak-Neptunusz kapcsolata kedvez beteg rokonod meglátogatásának, s mivel kedved támad jótékonykodni, érdemes időt tölteni állatmenhelyen, de kreativitásodból is profitálhatsz. Délután a Bak jegyében járó Hold együttállása a Plútóval egyeseknél érzelmi zsarolást vált ki, míg mások szívesen néznek erotikus tartalmakat. Az erőszakos érzelemkitörések bonyolítják a kapcsolatokat, de az sem kizárt, hogy problémád adódik az adóval és közös pénzügyekkel kapcsolatban. Este a Hold átlép a Vízöntőbe, ahol találkozik a Nappal: a barátokkal való kapcsolat kerül előtérbe, de a társadalmi kérdések is mélyen érintenek bennünket. Most érdemes műszaki cikket vásárolni, és ami a kapcsolatodat illeti, találjatok ki valami őrültséget, ami felpezsdítheti viszonyotokat. De a párodnak engedélyezz annyi szabadságot, amennyit magadnak megkövetelsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ideje, hogy újra emberek között forogj, és ha azt akarod, hogy a nagy Ő keresse a barátságodat, igyekezz barátként is megkedveltetni magad, de ne lógj a nyakán.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes állást változtatni, amennyiben rugalmas vagy és nyitott az újdonságokra, ám ha életedben eluralkodott a rutin, stresszes leszel, ha napirended felborul.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egészen biztos, hogy nem utasítod el azokat a szenzációkat, amelyeket egy külföldi utazás kínál, hiszen be vagy sózva, s készen állsz arra, hogy nekivágj a világnak.

Kínai asztrológia: a január alapján 2023 fantasztikus év lesz!

Rák (06. 22-07. 22.) Az érzelmek nélküli szex nem a te világod, de az Újhold kedvez az adósságok behajtásának, nem árt viszont félretenni egy nagyobb összeget ínségesebb időkre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kedvesed csupa spontaneitás, de el kell viselned kötelékfóbiáját, ám amíg részt vehettek társasági eseményeken, ragyogsz, és a kapcsolatod is működik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezed, ha izgalmas szakmai feladatot oldhatsz meg, de vigyázz, ha betonon edzel vagy futsz, megerőltetheted a vádlidat, a böjtölés viszont ajánlott a mai napra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha társat keresel, remek felhozatalra számíthatsz, de megpróbálhatod más szemmel nézni azt a személyt is, akit eddig csak barátnak vagy protektornak gondoltál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Figyelmedet lekötik az otthoni teendők: érdemes új lakásba költözni, otthon végezhető munkát elvállalni, de házimunka helyett szervezz inkább családi programot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel ez a típus felel meg a tarot kártyában lévő bohócnak, aki kimondja az igazat - ma te is megteheted, de más kérdés, hogy a többiek mit kezdenek vele.

Így hasznosítsd a Hold mágikus hatását a mindennapokban

Bak (12. 22-01. 20.) Kövesd a piaci eseményeket: egy jól megválasztott reklámkampánynak köszönhetően az üzleti életben vásárlóid, megrendelőid számának növekedésére számíthatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy titkos kapcsolatod véget ér valakivel, akit nem vállalsz fel a nyilvánosság előtt, de találkozhatsz a megfelelő személlyel, akivel eltöltheted a hétvégét.

Halak (02. 20-03. 20.) Olyan időszak ez, amikor a párod talán elvonul a barlangjába, te viszont ne engedj mások elvárásainak, különösen, ha azok nincsenek összhangban elveiddel.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói