Napi horoszkóp: Ma az érzelmeid uralkodnak - január 7.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 7.
Napi horoszkóp: január 7.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Az ünnepek utáni első hétvégén hajnalban a Telihold a Rákban, a Bak jegyében lévő Nap és a retrográd Merkúr együttállása felhívja figyelmed a munka és a családi élet között lévő feszültségre. Rák-Telihold idején érzelmeiddel, családoddal, gyermekkorod emlékeivel foglalkozhatsz, de az sem kizárt, hogy meleg fészket szeretnél teremteni szeretteidnek. Minél sikeresebb vagy a hivatásodban, annál kevésbé vállalod fel a háztartás vezetését és a házimunkát, mégis próbáld megteremteni az egyensúlyt a karrier és a családi életed között. Mivel a logika ma nem működik, problémáidat a Hold és a Neptunusz segítségével intuíciód és képzelőerőd segítségével oldhatod meg. Felébredhet benned a vágy, hogy többet kommunikálj, de a mai csillagállás elszalasztott hívásokat és üzleteket, félreértett üzeneteket, elfelejtett határidőket, kommunikációs problémákat jelezhet.

Kos (03. 21-04. 20.) A rokonokkal és a kollégákkal folytatott viták során nehéz lesz megegyezésre jutnod, de átrendezheted a lakást, csak a szénhidrátfogyasztást mérsékeld.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy tervbe vett üzleti tárgyalás külföldi utazást tehet szükségessé, de mivel ma nehéz végleges döntést kicsikarni másokból, jó ötlet lenne elnapolni az utadat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hivatalos, szakmai tevékenységedből vagy üzletkötésből bevételre számíthatsz, de nagyobb kiadások is felmerülhetnek fennálló tartozásaid kifizetése miatt.

Sokkal jobb lesz! Ezt mondja a kínai asztrológia a 2023-as Nyúl évéről

Rák (06. 22-07. 22.) A logika ma átadja a terepet az érzelmeknek, de ne tűrd el, hogy mindenre engedélyt és pénzt kelljen kérned a párodtól; biztonságot a családodtól remélhetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Elégedetlenséged oka lehet az állásod és a fizetésed, de kerüld a munkádat, a keresetedet érintő vitákat és a kimerítő, sok energiát követelő tevékenységeket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nincs baj sem a szerelmi életeddel, sem a barátságaiddal, de ha el akarod simítani a legutóbbi nézeteltéréseiteket, akkor őszintén kell beszélnetek egymással.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne ugorj fejest egy előnytelen megállapodásba, és ne hagyd, hogy egy okvetetlenkedő rokon elrontsa a napodat, bosszankodás helyett nézd őt levegőnek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sokan keresnek meg üzleti ötletekkel és ajánlatokkal, kerüld viszont életed és tevékenységed kényes pontjainak feltárását: valaki kihasználhatja sebezhetőségedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma lehetőleg ne veszekedj a pároddal, mert hatalmi és pénzügyi csetepaték adódhatnak a közös munkával, bankszámlával vagy az adókkal kapcsolatban.

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Bak (12. 22-01. 20.) Sikeres üzletasszonyként elvárod a párodtól, hogy biztonságos, meleg fészket teremtsen számodra, de ma hajlamos vagy mindent elutasítani, ami tőle származik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma szeretnél visszamenni az időben, régi sérelmeket felhánytorgatni, ám ha elindulsz ezen az úton, akkor életed párjával vagy ügyfeleddel összekaphatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Szükséged van egy jóindulatú barátra, kollégára vagy partnerre, és ha kóstolót kapsz belőle, természetesen többre vágysz, de zavarba ejtő kérdésekre ne válaszolj.

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói