Az Újhold a Nyilas jegyébe lép, ideje megengedőbbnek lenned önmagaddal

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ezúttal abban segít eligazodni, mit hoz az Újhold a Nyilas csillagjegyben.

A Nyilas Újhold tökéletes alkalom arra, hogy jógázz, meditálj és több időt szánj önmagadra | Fotó: Westend61
A Nyilas Újhold tökéletes alkalom arra, hogy jógázz, meditálj és több időt szánj önmagadra | Fotó: Westend61
Fotó: Gettyimages.com

Tegnap, azaz november 23-án, éjfél előtt három perccel bepontosodott az év utolsó előtti Újholdja, mégpedig a Nyilasban. Nagyon érdekes időszakot élünk energetikailag, nem tudom ti érzitek-e, de abszolút nyílik a tér és valami totál új fog lassan beköszönteni. Ha mostanában sokkal fáradékonyabb vagy, fáj a fejed, gond van az emésztéseddel, vagy bármi egyéb módon érzékelsz magadon változást, akkor légy egy kicsit megengedőbb, mint úgy általában szoktál. Aludj nyugodtan többet, ne légy mérges magadra, ha kevesebbet sportolsz vagy dolgozol, és fogadd el, hogy nem most kell minden terhet a nyakadba venni.

Ez az Újhold a harmadik házban jön létre, tehát a teljes gondolkodásmódunkat képes újrahuzalozni és lelkesedéssel, tudással, illetve pozitivitással megtölteni (Nyilas energetika). Most aztán valóban igaz a mondás, hogy: „A végtelenbe és tovább!” Az Uránusz és a Transzplútó által kicsit lökdösve is vagyunk, hogy mihamarabb változtassunk a gondolatainkon, ugyanis az előbbi a kényszeresség fényszögével, míg utóbbi egy kvadráttal kapcsolódik az Újholdhoz. Az Uránusz a kilences házból, tehát a felsőbb tanulmányok, külföld, világnézet házából szeretne változást hozni az életünkbe, míg a Transzplútó a tizenkettes házból, tehát az elzárt, megfoghatatlan dolgok házából hozhat napi konfliktust a dimenzióugrás témájában.

Szánj időt önmagadra

Összefoglalva, fókuszáljunk most ebben az időszakban magunkra. Ezek a változások belülről fognak jönni, nem a társunk vagy a kollégánk által, hanem kizárólag, ha kicsit elszigeteljük magunkat a világtól és megtanulunk egy dimenzióval feljebb ugrani. Ez annyit jelent, hogy érdemes kicsit máshonnan ránézni a saját életünkre és észrevenni a jeleket. Mert bizony a sors mindig mindenkinek jelez, például, ha ebben a hónapban kétszer törtük el valaminket, akkor vegyük észre, hogy valahol nem jó az utunk és gyökeresen meg kéne változtatni. Ha évek óta erős migrénnel küzdünk, vagy egyfolytában depressziósak vagyunk, akkor próbáljunk meg rájönni, hogy miért kiált a szervezetünk szünetért, miből szeretne kiszállni? Hiszen a depression éppen onnan ered, hogy egy „deep rest”-re vágyik az ember. Tudom, hogy kicsit ambivalensnek hangozhat, hogy 15 sorral feljebb még azt javasoltam, hogy légy megengedőbb és ne foglalkozz most az ilyesmivel, de ha neked bármelyik hasonló tüneted hosszabb ideje fent áll, annak bizony ehhez az új energiához semmi köze.

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Ha mindig is el akartál kezdeni jógázni, meditálni, táncolni, festeni, énekelni, vagy bármilyen egyéb művészetet, akkor itt a tökéletes időzítés. Százszor olyan hálás lesz a lelked, ha most kényezteted, mint máskor. De nem csak az itt felsoroltokból lehet választani, menj többet a természetbe, süss egy finom sütit magadnak, tényleg teljesen mindegy, csak kényeztesd a lelked és gondold át az életedet, mert most igazán nagyot lehet ugrani. Én például novemberre szinte teljesen elizoláltam magam a külvilágtól, rendkívül jó meditációkat csináltam és többet voltam a Zeneakadémián koncerten, mint bármi egyéb programon. De én alapvetően is jógázom, légzésgyakorlatokat csinálok, illetve rengeteget meditálok, szóval könnyen rá tudtam érezni, hogy mit kell most tenni, pedig csak ma néztem rá erre az Újhold képletre. Kóstolj bele ezekbe a minőségekbe egy kicsit te is, mert nagyon nyílik az olló, és most már az utolsókat kongatják, lassan el kell dönteni, hogy ki melyik csoportba szeretne tartozni.

Még több asztrológia:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője