Most már biztos: kedvenc Bridgerton karakterünk nem tér vissza a 3. évadban

A Bridgerton család először 2020-ban hódította meg a szívünket, azóta a rendkívüli népszerűségnek örvendő sorozat már a harmadik évaddal készül levenni bennünket a lábunkról. Az egyik kedvenc karakterünk azonban sajnos nem tér vissza a folytatásban.

Phoebe Dynevor nem tér vissza a Bridgerton 3. évadában
Phoebe Dynevor nem tér vissza a Bridgerton 3. évadában
Fotó: Profimedia

Csak úgy izzott a levegő Daphne Bridgerton és Simon Bassett között a Bridgerton első évadában, történetüket pedig futólag a második évadban is követhettük – ekkor már Regé-Jean Page nélkül. Miközben a második évadban Kate Sharma és Anthony Bridgerton szenvedélyes szerelme bontakozott ki előttünk, Daphne Bridgerton még feltűnt párszor a családi összejöveteleken, de Phoebe Dynevor sajnos nem tér vissza a harmadik évadban.

A 27 éves színésznőt a Sundance Filmfesztiválon kérdezték a karaktere jövőjéről, a rövid interjú során pedig megerősítette a hírt: „Sajnos a harmadik évadban nem térek vissza. Lehetséges, hogy a jövőben még igen.” – nyilatkozta a Screen Rantnek – „De izgatott vagyok, hogy nézőként követhetem a harmadik évadot.

Mi vár ránk a továbbiakban?

A harmadik évad gyártása jelenleg is zajlik az Egyesült Királyságban – bár Phoebe Dynevor ragyogását egyértelműen hiányolni fogjuk a folytatásból, ismét rendkívüli izgalmakra számíthatunk: ezúttal Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) kapcsolata kerül majd a reflektorfénybe, hiszen a sorozat Julia Quinn regénysorozatához hasonlóan minden évadban a Bridgerton család más-más tagjainak történetére fókuszál.

10+1 dolog, amiről csak a legnagyobb Bridgerton rajongók tudnak

Mindeközben javában készül a Sarolta királynő előzménytörténetét felölelő spinoff sorozat is, amelyhez megérkezett az első teaser előzetes, valamint az első fotó is, nézd meg őket nálunk!

Tudj meg többet a kedvenc sorozataidról:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói