Ő Magyarország legszebb nője: Horváth Boglárka nyerte a Miss Hungary szépségversenyt

Magyarország szépségkirálynője Horváth Boglárka lett! Éjszakába nyúló, zenés műsorral színesített Miss Hungary gálaesten választotta meg a közel harminc tagból álló zsűri Magyarország idei szépségkirálynőjét a La Burrata Mozzarella Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny budapesti döntőjén. Íme a győztesek!

A Miss Hungary 2022-es nyertesei:
A Miss Hungary 2022-es nyertesei: Horváth Boglárka (középen), Jávor Lili (jobb oldalon), Mike Cintia (bal oldalon)
Fotó: GLAMOUR

Idén Horváth Boglárka, győri döntős fejére került a korona. Rábapatona büszkesége, Jávori Lili lett az első udvarhölgy, az orosházi Mike Cintia pedig a 2. udvarhölgy kitüntető címet kapta meg a gálavacsorát követően a Miss Hungary 2022 szépségversenyen.

A 24 lány sokmillió forint értékű nyereményei, szerződései, háziasszonyi ajánlatai mellett a fődíjról sem szabad elfeledkezni, hiszen a királynő egy négyezer euro értékű nyaralást nyert repülőjeggyel két főre Szardínia szívébe, Costa Smeralda-ra, a Luci di la Muntagna luxus hotelbe. A két első és második helyezett lány is utazhat Olaszországba és egy profi modelliskolában bővíthetik a tudásukat, csiszolhatják az eddig tanultakat.

Miért elfogadhatatlanok és károsak a gyermekszépségversenyek?

A főtámogató olasz tulajdonosa, Bernardino Pusceddu lassan közel két évtizede él Magyarországon, és a rendezvényt követően így nyilatkozott: „Örülök a rendezvényt ölelő nagy érdeklődésnek. Nagy megelégedéssel gratulálok a teljes szervezőcsapatnak a Miss Hungary 2022 Nemzeti Szépségverseny csodálatos sikeréhez! A rendezvény fényét emelte az elegáns nézőközönség is. Jövőre még nagyobb publikum befogadását tesszük lehetővé, még tőbb embernek biztosítva az élményt a részvételre.”

A Miss Hungary 2022 győztesei és az öröm pillanatai
Fotó: GLAMOUR

A főszervező, Trejtnar Anita csak annyit tett hozzá, hogy idén is örömmel szervezte az eseményt. „Örömmel járulunk hozzá több döntős jövőbeli sikerének alapkőletételéhez, a Miss Hungary több királynője vált sikeres médiaszereplővé az elmúlt évtizedekben, a nemzeti szépségverseny kiváló alkalom arra, hogy tehetséges fiatalokat ismertessen meg az országgal, akikre majd büszkék lehetünk a jövőben!”

GLAMOUR szerkesztői hozzáfűzés:

Nagyon fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a szépségversenyek, bár nagyon népszerűek, sokszor csak a nők külső értékeire hívják fel a figyelmet, ami nem segíti elő a női emancipációt. Ahhoz, hogy a nők kevésbé legyenek tárgyiasítva, hozzá kell tartozzon az egyéb értékek, az okosság, a figyelmesség, a kreativitás, a jó kommunkációs készség, üzleti érzék, humánus alapállás és még megannyi más, pozitív emberi tulajdonság megmutatása.

Ne csak a külsőségekre figyelj! Segítünk!

Ez is érdekelhet

Jennifer Aniston szerint egy egész generáció tartja sértőnek a Jóbarátokat

Jennifer Aniston szerint egy egész generáció tartja sértőnek a Jóbarátokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói