Végre bejelentette a Netflix, mikor folytatódnak a legmenőbb filmjei és sorozatai

Semmi különös, csak végre kiderült, mikor kerül fel a Netflixre A korona, az Emily Párizsban, az Enola Holmes, és még egy sor izgalmas sorozat és film folytatása. Készítsd elő a naptáradat, mert popkulturálisan meglehetősen elfoglalt lesz a novembered és a decembered, és FYI: Joe Goldberggel két felvonásban is találkozhatsz jövőre.

Meg idén december 21-én érkezik a Netflixre az Emily Párizsban 3. évada
Meg idén december 21-én érkezik a Netflixre az Emily Párizsban 3. évada
Fotó: Profimedia

Tegnap, azaz szeptember 24-én zajlott a Netflix TUDUM, ami gyakorlatilag egy teljesen ingyenes, globális rajongói esemény az online térben, ami több mint 120 Netflix filmet, sorozatot és különkiadást vonultatott fel. És ami a legjobb, hogy nem csak exkluzív tartalmakhoz juthattak hozzá a rajongók (például egyes sorozatok baikparádéjához), de végre az is kiderült, mikor startolnak egészen pontosan nagy kedvenceid folytatásai. Na de nézzük is át tételesen, kiemelve a legjobban várt produkciókat:

  1. A Millie Bobby Brown főszereplésével – és persze Henry Cavill és Helena Bonham Carter közreműködésével – készült Enola Homes november 4-én tér vissza a Netflixre egy második résszel, melynek első előzetesét is megkaptuk a streaming platformtól.
  2. Őt nappal később, azaz november 9-én kerül fel A korona 5. évada, amiben Diana hercegnő és – akkor még – Károly herceg válása dominál majd. Az évad hivatalos, meglehetősen minimalistára sikerült plakátja tökéletesen, egyetlen, falon futó repedéssel illusztrálja a monarchiában keletkező károkat, amit a házaspár válása körüli botrány okozott.
  3. Az egyik kedvenc Netflix-sorozatunk a tavalyi felhozatalban egyértelműen a Shadow and Bone – Árnyék és csont volt, melyet többek között Magyarországon készítettek. Bár a sorozat forgatását csak nemrég fejezték be, az első kedvcsináló már be is futott, és a streaming platform azt is elárulta, hogy 2023-ban gyönyörködhetünk újra Ben Barnes-ban. 
  4. Nem egyedülálló, hogy a Netflix két részletben mutatja be a sorozatait. A nagy pénzrablás 5. évadához hasonlóan a You 4. évada is két etapban landol majd. Vagyis február 10-én és pontosan egy hónappal később, március 10-én izgulhatod végig Joe Goldberg párizsi kalandjait
  5. És ha már a francia főváros: az Emily Párizsban igazi előkarácsonyi ajándék lesz, miután december 21-én követheted végig, kit választ Emily a potenciális szerelmei és munkaadói közül, míg az első trailerből az is kiderül, hogyan született a nagy dilemma kellős közepén Lily Collins, azaz Emily frufruja. 
  6. Szívesen néztünk volna egy-egy friss és ropogós előzetes Az Esernyő Akadémia 4. és a Stranger Things 5. évadához is, azonban mindkét produkció az előkészületi fázisban tart, így be kell érned egy-egy mókás bakiparádéval, ami sajnos még így sem feledteti a tényt, hogy mindkét sorozatot befejezik a berendelt utolsó évaddal.
  7. A spanyol eredeti igazi globális közkincs volt, a koreai verzió fogadtatása viszont elég vegyesre sikerült. Ennek ellenére nyilván felkerül A nagy pénzrablás első évadának második etapja is a júniusi ízelítő után, kérdés azonban, ragaszkodnak-e a koreai kiadás folytatásához
  8. A Bridgerton 3. évadát már ezerrel forgatják, a spin-off egy kis kedvcsinálója viszont már meg is érkezett. A Queen Charlotte: A Bridgerton Story Charlotte fiatal éveire fókuszál majd. 

Most pedig merülj el szépen a tengernyi teaserben!

Mert tudjuk, hogy pont úgy imádod a filmeket és a sorozatokat, ahogy mi:

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói