Exkluzív premier: Nálunk nézheted meg először Puskás-Dallos Bogi új klipjét

November végén jelent meg Puskás-Dallos Bogi új lemeze, ami zeneileg és témájában is nagyon izgalmas, most pedig a GLAMOUR oldalán nézheted meg a lemez címadó dalához készült klipet.

Nézd meg Puskás-Dallos Bogi új klipjét!
Nézd meg Puskás-Dallos Bogi új klipjét!
Fotó: GLAMOUR

Öt év után jött ki az Út közepén című lemez, ami Puskás-Dallos Bogi eddigi legszemélyesebb albuma, melyben őszintén mesél érzéseiről, örömeiről, félelmeiről és személyes történetéről. Az album dalai megélték a covidot, költözést, szerelmet, házasságot, sikert, sikertelenséget, szorongást, magabiztosságot.

Nálunk láthatod először Puskás-Dallos Bogi új lemezének címadó dalából készült klipet
Fotó: GLAMOUR archívum

Történeteket mesél el

Az új albummal kapcsolatban Bogi elmondta, hogy a lemez egy koncepcióalbum, ami segítségével önmagáról is többet tudott meg. „Nagyon szeretek album koncepcióban gondolkodni, mert így visszanézve sokkal inkább látom a korszakaimat, fejlődést. A lemez munkafolyamatait 2021 januárjában kezdtük Wagner Emil szerzőtársammal és 2022 novemberében fejeztük be. A fő inspiráció az volt, hogy történeteket meséljek el, kompromisszumok nélkül. 25 éves vagyok. Sokszor bizonytalan, sokszor magabiztos, sokszor boldog, sokszor szomorú, sokszor sikeres, sokszor sikertelen. Egy érzelmi labirintus vagyok, de haladok az úton, hogy kibogozzam. A célom ezzel a lemezzel, hogy feldolgozzam az életem eseményeit, érzéseit, és ha a hallgatóim is hasonlón mennek keresztül, akkor nekik is segítsek a feldolgozásban" – mesélte Puskás-Dallos Bogi az új albumról, amelyet egy különleges eseményen mutatott be a Hotel Astoriában. Itt mesélt a résztvevőknek arról, hogy nem csak zeneileg újult meg, de sokat foglalkozik a mentális egészségével is, sőt ebben a témakörben tanul tovább. Az első videoklip pedig a Van tovább című dalból készült, ami egyébként majdnem lemaradt eredetileg a lemezről.

Puskás-Dallos Bogi új lemeze nagyon személyes lett
Fotó: GLAMOUR archívum

Az út közepén

A lemez címadó dalához készült klipet most először a Glamour oldalán nézheted meg. Az dal az útkeresésről és nosztalgiáról szól, és nem is lehetne ennél személyesebb, hiszen a klipben sosem látott régi gyerekkori felvételek jelennek meg.

Önmagunk elvesztéséről, aztán a gyermeki énünkhöz való visszatalálásról szól

- mondta Dallos Bogi a klipről, a teljes lemezt pedig itt tudod meghallgatni.

Olvass még többet Dallos Bogiról!

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói