Szerelem, előrelépés, új kezdetek - Megérkezett a nyár Tarot kártya előrejelzése

Nézzük mi vár rád a Tarot szerint júniusban?
Nézzük, mi vár rád a Tarot szerint júniusban!
Fotó: GLAMOUR Hungary

Selenvie és legújabb videója is megérkezett a GLAMOUR Pluszra! Mostantól kezdve minden hónapban exkluzív előrejelzéssel készülünk számodra, ahol Tarot-kártyaolvasó szakértőnk, Selenvie lesz a kalauzod.

Új hónap, új lehetőségek és friss energiák. A Kosok kommunikációját rengeteg erő és nyitottság jellemzi majd, míg a Bikákban számos kérdés fogalmazódhat meg, legfőképp az értékrend terén. Az Ikrek jelentős átalakulásra számíthat mind külsőleg, mind belsőleg, míg a Halak jó, ha fokozottan figyel az álmaira.

Természetesen a többi csillagjegyre vonatkozóan is részletes elemzéssel készült Selenvie, akinek az első videójából mindenki megtudhatja, milyen asztrológiai, illetve Tarot-energiák veszik körül júniusban. Az előrejelzésben arról is szó lesz, kinek, mire érdeme odafigyelnie az elkövetkező hetekben, és az élet mely területe tartogat számára izgalmas újdonságokat, kihívásokat.

Mielőtt megnézed Selenvie júniusi előrejelzését, érdemes felkészülnöd a Nap-Hold, illetve az aszcendens jegyedből, hogy minél pontosabb információkat kaphass a videóból.