Szegedi Kata - A legjobb divattervező kategória

2014.január.7.

Szegedi Kata kétségtelenül az egyik legnagyobb közkedveltségnek és elismerésnek örvendő hazai divattervező. A GLAMOUR olvasói körében is egyértelmű ez, hiszen eddig minden évben jelölték a Women of the Year díjra.

Szakmai rátermettségére az is bizonyíték, hogy miután a KREA divattervezői szakán végzett 2009-ben, szinte pillanatokon belül a magyar tervezők fiatal nemzedékének élvonalába került. Saját neve alatt futó márkájának, a KataSzegedinek darabjai messziről kiszúrhatóak markáns szabásvonalának, határozott színvilágának és egyedi anyaghasználatának köszönhetően.

Népszerűségét az is fokozza, hogy olyan modellek rajonganak a ruhakölteményeiért, mint Mihalik Enikő, Axente Vanessa és Kondás Kata, illetve, hogy a Toni&Guy Fashion Week Budapest kiemelt résztvevője. A divattervezővel már többször találkozhattál a GLAMOUR Online oldalán is, amikor például inspirációiról beszélt, vagy amikor gardróbjába engedett betekinteni bennünket.

Ha szerinted Szegedi Kata érdemli meg 2014-ben a legjobb divattervezőnek járó kitüntetést, akkor voksolj rá a GLAMOUR Women of the Year szavazáson!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói