Angelina Jolie összejött egy 21 évvel fiatalabb hírességgel?

Angelina Jolie örömmel tölt együtt minőségi időt a szívéhez legközelebb álló emberekkel. Nincsen ez másként Paul Mescal színésszel sem, aki bár 21 évvel fiatalabb nála, kapcsolatuk nagyon mély és őszinte. A fiatal sztárt Jolie lánya is imádja.

Angelina Jolie számára nagyon fontos ez a barátság
Angelina Jolie számára nagyon fontos ez a barátság
Fotó: Getty Images /Jeff Kravitz

Egy rajongó a minap kiszúrta, hogy Angelina Jolie és Paul Mescal színész önfeledten kávézik Londonban. A kép alapján egyértelmű, hogy remekül érzik magukat egymás társaságában és barátságuk egyre bensőségesebb. A kellemes délutáni találkozóra az Almeida Café & Barban került sort, a sztárpároshoz pedig később csatlakozott Jolie 16 éves lánya, Shiloh is.

Angelina Jolie, Shiloh Jolie-Pitt és Paul Mescal együtt kávéztak Londonban
Fotó: beyernatalie/Instagram

Remek triót alkotnak

A 47 éves színésznő jelenleg egyedülálló, és a gyermekeire és a karrierjére fókuszál. Nagyon megviselte a Brad Pitt-tel tönkrement házassága, és úgy tűnik, hogy még időre van szüksége ahhoz, hogy újra megnyissa a szívét valakinek. Egy biztos: a 26 éves Paul Mescal színésszel nagyon mély barátságot ápol. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, Jolie és lánya nagy rajongója Mescal színészi munkásságának. Az Almeida Színházban jelenleg játszott, „A vágy villamosa” című darabban Mescal alakítja Stanley-t; az ő játékát ment el megtekinteni az anya-lánya páros. A nagysikerű előadás után pedig épp ideje volt egy finom kávé elfogyasztásának.

Magánéletük nagy médiafigyelem közepette zajlott

A baráti beszélgetésre néhány nappal azután került sor, hogy Mescal a szakítás körüli médiafelhajtás középpontjában találta magát volt párjával, Phoebe Bridgers énekesnővel. A rajongók azt gyanítják, hogy Mescal és Bridgers kedvese két év együttlét után váltak szét; azonban eddig még egyikük sem erősítette meg vagy cáfolta a hírt. A pár először 2020 augusztusában indította be a pletykákat, amikor kiszúrták őket egy romantikus nyaraláson, majd pedig 2021 novemberében a LACMA Art+Film Gala vörös szőnyegén is együtt jelentek meg. A múlt hónapban azonban románcuk ismét a címlapokra került, miután Bridgerset Bo Burnham komikussal hozták össze.

Botrányoktól hangos pereskedés volt

Jolie magánélete sem kevésbé botrányos, sőt: 2016-ban szakított férjével Brad Pitt-tel, és hosszú procedúra után hivatalosan végül 2019-ben váltak el. Kettejük háborúja óriási méreteket öltött: folyamatosan perelik egymást és hat gyermekük felügyeletéért is folyt a harc. Jolie 2022 nyarán gyermekbántalmazással vádolta meg volt férjét, és a legújabb információk szerint tavaly ősszel Jolie cége egy 250 millió dolláros keresetet nyújtott be ellene. A folyamatos csatározás az elmérgesedett viszonyt csak tovább mélyítette.

Friss sztárhírek egy kávé mellé:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói