Sztárok, akik a válás után is barátok maradtak - és akik azóta is háborúznak

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Örök vitás kérdés, hogy jó ötlet-e barátságban maradni egy exeddel. Amikor egyes párok szakítanak, teljesen felperzselnek maguk mögött mindent, és soha többé nem akarják látni egymást - míg mások talán életük végéig közel maradnak egymáshoz, és jó baráti viszonyt ápolnak. Ugyanez vonatkozik a sztárokra is: vannak, akik a válás után is barátok maradtak, de olyanok is akadnak, akik azóta is háborúznak.

Brad Pitt és Jennifer Aniston rá a bizonyíték, hogy van barátság válás után
Brad Pitt és Jennifer Aniston rá a bizonyíték, hogy van barátság válás után
Fotó: Getty Images /Emma McIntyre

Egy válás sosem könnyű, így igazán elismerésre méltó, ha legalább csendesen le tud zajlani. Ezután persze senki nem várhatja el a felektől, hogy keressék egymás társaságát - kivéve persze, ha közös gyermekük is van -, vagy baráti viszonyt ápoljanak egymással. De ahogyan a civil emberek között, úgy a sztárvilágban is számos példa akad mindkét végletre: míg egyesek manapság is remekül kijönnek egymással, mások még mindig nem ásták el a csatabárdot.

HIRDETÉS

Jason Momoa és Lisa Bonet

Jason Momoa és Lisa Bonet mindenkit megdöbbentett, amikor 2022 elején bejelentették, hogy több mint 10 évnyi együttélés után úgy döntöttek, külön utakon folytatják az életüket. De szakításuk óta Momoa már utalt arra, mennyire fontos neki Bonet. „Két közös gyermekünk van. Örökké egy család leszünk” - mondta az Aquaman sztárja az Access Hollywoodnak a legutóbbi Oscar-gálán.

Jennifer Aniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Brad Pitt hatalmas örömet okozott a rajongóik számára, amikor a 2020-as SAG-gálán összefutottak. Ekkor is látszott, hogy remekül kijönnek egymással, de az igazság az, hogy ők ketten sohasem csatáztak egymással, viszont tény, hogy szükségük volt néhány évre, amíg újra igazán jó lett a viszonyuk. Sokan úgy vélik, hogy kettejük kapcsolata nagyon érett, és amióta mindketten újabb nem működő házasságot is átéltek, még közelebbi barátok lettek.

Elizabeth Hurley és Hugh Grant

Bár hivatalosan nem kötötték össze az életüket, Elizabeth Hurley és Hugh Grant 13 év együtt töltött év után döntöttek úgy még a 2000-es évek elején, hogy szakítanak. Hurley azonban a közelmúltban elárulta, hogy még mindig közeli kapcsolatban vannak egykori szerelmével: „Azt hiszem, 20 éve nem volt romantikus kapcsolat közöttünk, de nagyon jó barátok vagyunk. Mindig szem előtt tartjuk, hogy már más emberek is vannak az életünkben. Vannak partnerek, vannak gyerekek. Nem élhetsz csak úgy a múlt szép, rózsás ködében. Haladni kell a korral, és tisztelni, akik a jelenben vagyunk".

35 sztárpár, akik a nagy korkülönbség ellenére is boldogok együtt

35 sztárpár, akik a nagy korkülönbség ellenére is boldogok együtt

Anna Faris és Chris Pratt

Anna Faris és Chris Pratt sokkolta a világot, amikor nyolc év házasság után 2017 augusztusában bejelentették, hogy elválnak. A környezetükben élő emberek elmondása szerint szerencsére azóta is jó viszonyban vannak egymással, és mindkettejük számára az a legfontosabb, hogy fiukat, Jacket közösen neveljék fel, és minél kevesebb hátrány érje amiatt, hogy ők már nem élnek együtt.

Kelly Clarkson és Brandon Blackstock

Az énekesnő 2020 júniusában döntött úgy, hogy elválik férjétől, Brandon Blackstocktól, arra hivatkozva, hogy kibékíthetetlen ellentétek vannak köztük. Legutoljára valamivel több, mint egy éve érkezett hír arról, hogy formálisan még mindig nem egyeztek meg, Blackstock ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy egykori párja anyagilag támogassa, a bíróság pedig a legutolsó értesülések szerint nem kevesebb, mint havi közel 200 ezer dollárban határozta meg Blackstock jussát.

Tom Cruise és Katie Holmes

A 2012 júliusában elvált egykori pár között a legnagyobb konfliktust állítólag az okozta, hogy képtelenek voltak eldönteni, lányuk, Suri a Szcientológia egyház tanai szerint nőjön-e fel. A viták nagyon elfajultak, és Katie úgy döntött, hogy a szekta mellett a Tom Cruise-nak is búcsút int. Ami egészen döbbenetes, hogy azóta évek óta nem látni a Top Gun sztárját Suri közelében.

Angelina Jolie és Brad Pitt

A színésznő még 2016 szeptemberében adta be a válókeresetet két év házasság és számos együtt töltött év után. Kettejük viszonya azóta meglehetősen elfajult, Brad Pittet pedig jelenleg Angelina Jolie benyújtott panasza alapján gyermekbántalmazással vádolják, de már a válásuk után is egyértelmű volt, hogy aligha lesznek barátok a továbbiakban, ugyanis hat közös gyermekük felügyeleti jogait illetően sem igazán értettek egyet.

Amber Heard és Johnny Depp

Aligha volt olyan botrányos válás az elmúlt években a sztárvilágban, mint amilyenre Amber Heardé és Johnny Deppé sikeredett. Bár már 2017 januárjában elváltak, 2022-ben a párost egy nagy nyilvánosságot kapott rágalmazási perben láthattuk, ahol egymás bántalmazásával vádolták a másikat. Az esküdtszék végül Deppnek adott igazat, 15 millió dollár kártérítés megfizetésére kötelezve volt feleségét. De azt is megállapították, hogy Depp ügyvédje egy rágalmazó kijelentést is tett Heardról, ami miatt 2 millió dollár kártérítést ítéltek meg a színésznőnek.

Forrás: sheknows.com, usmagazine.com

További érdekességek a sztárvilágból:

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

10 egyértelmű jel, ami az alacsony érzelmi intelligencia mutatója

10 egyértelmű jel, ami az alacsony érzelmi intelligencia mutatója

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)