18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Életem legkielégítőbb szeretkezése egy szűz fiúval történt"

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az álomszerető? A pasi, akiről mindig is álmodtál? Van, akinek ez egy tökéletes testű sportoló, másnak egy híres énekes vagy épp egy jóval idősebb partner. Öt lány mesélte el nekünk legemlékezetesebb szeretkezései történetét.

Te gondolkodtál már róla, melyik volt életed legemlékezetesebb szexe?
Te gondolkodtál már róla, melyik volt életed legemlékezetesebb szexe?
Fotó: Profimedia

Minden lány eljátszik olykor a gondolattal, milyen lenne a szex egy hibátlan testű, egy nagy méretekkel megáldott, egy idősebb férfival - vagy épp egy nővel... Az álmok pedig, ahogy szoktak, néha valóra válnak. Előfordul, hogy csodálatosaknak bizonyulnak, máskor viszont nem is örülünk már nekik annyira. Öt lány vállalkozott rá, hogy beavat bennünket szexuális élete emlékezetes pillanataiba - némelyikük nevét, kérésükre, megváltoztattuk.

Szex egy nővel

A huszonhat éves Kata osztotta meg őszintén a történetét: „Egész életemben férfiakkal randiztam, de főiskolásként egyszer összejöttem egy csoporttársnőmmel. Izgatónak találtam egy, az enyémhez ennyire hasonló testet megérinteni. Ráadásul sokkal figyelmesebb és érzékenyebb volt, mint bármely férfi előtte. Minden rezdülésemre reagált, és tényleg hallgatott arra, amit mondtam. És igen - az orális szex hihetetlen élmény volt vele. Még azok a férfiak is, akik nagyon jól csinálják, olykor elfelejtkeznek a legérzékenyebb területekről, nála viszont nem lehetett cseppnyi kifogásom sem.”

Szex egy "méretes" partnerrel

A harminchárom éves Antónia mesélte nekünk: „Tulajdonképpen kísérletképpen jöttem össze egy sráccal, aki nagyon oda volt értem. Igencsak vékony volt, és egyszer egy barátnőm azt mondta, hogy a vékony srácok sokszor nagy méretekkel vannak megáldva. Nos, a legenda igaznak bizonyult: mikor megláttam meztelenül a srácot, szó szerint kikerekedtek a szemeim. A szex is jól indult, de aztán, ahogy belemelegedtünk, elég kényelmetlen és olykor fájdalmas is volt. Még egy párszor megpróbáltuk, de a szex vagy fájt vagy unalmas volt, mert a srác végig arra koncentrált, nehogy fájdalmat okozzon nekem. A tanulság: a nagy méret önmagában korántsem garantálja, hogy jó lesz a szex.”

Szex egy nőgyógyásszal

A huszonnyolc éves Kata osztotta meg velünk: „Elég sokan kérdezgetnek a szexuális életemről, ugyanis a férjem nőgyógyász. Az emberek elképzelése vagy az, hogy tiszta szexőrült, vagy hogy a munkahelyén látott nők után otthon már nincs is kedve szeretkezni. Nos, a szex köztünk nagyszerű, de nem azért, mert a munkájából kifolyólag ismeri az összes erogén zónámat, hanem mert sok időt tölt nők között, ezért tudja, hogyan kell velünk kommunikálni, és a legérzékenyebb témákról is képes nyíltan beszélgetni. Eleinte fura volt, hogy akár reggeli alatt is tud a szexről beszélni, de aztán megszoktam és megszerettem, hogy előtte nem kell zavarban lennem, és hogy a legintimebb dolgaimat is szégyenérzet nélkül elmondhatom neki. Ez az őszinteség pedig csodálatos szexuális élethez és kiegyensúlyozott párkapcsolathoz vezetett.”

Undorító vagy szexi? 8 őszinte vallomás az ejakulációról

Undorító vagy szexi? 8 őszinte vallomás az ejakulációról

Szex egy humoristával

A huszonhárom éves Jázmin kínos történetét osztotta meg velünk: „Nem feltétlenül Szőke Andrásról szólnak a nők többségének szexuális képzelgései, de a humor határozottan vonzó tulajdonsága egy pasinak. Ezért nagyon kíváncsi lettem, milyen lehet a szex azzal a férfival, akivel egy klubban ismerkedtem meg, ahol stand-up komikusként lépett föl. Tudni akartam, vajon izgalmas vagy inkább nevetgélős lesz-e vele a szex. Kiderült, hogy mindkettő. Egyik este ugyanis megtörtént velem a legkínosabb, ami nővel történhet az ágyban: egy hangosat szellentettem. Mire a pasas véresen komoly arccal rám nézett, és azt mondta: ez a hülye macska! Elröhögtük magunkat, és két perc múlva már vissza is tértünk oda, ahol tartottunk.”

Szex egy szűzzel

A huszonöt éves Sára története nagyon kedves: „Húszéves koromban megismerkedtem egy sráccal, akiről kiderült, hogy még sosem volt barátnője. Meglepődtem, mert helyes és vagány fiú volt, de elmondta, hogy számára a mély érzelmek elengedhetetlenek a szexhez. Elkezdtünk járni, és néhány hónapon belül nagyon szerelmesek lettünk egymásba. Eljött a pillanat is, amikor már nem akartunk többet várni az első éjszakával sem. Igazából korábbi kapcsolataimban sosem éreztem ennyire mély szeretetet senki iránt, ezért az első alakalom csodálatos és újszerű volt mindkettőnknek. Az is nagyszerű volt, hogy nyugodtan megbeszélhettem vele, nekem mi a jó az ágyban anélkül, hogy megbántottam volna az érzéseiben, hiszen még nem voltak berögződései, és égett a vágytól, hogy megtanulhassa, hogyan okozhat örömet egy nőnek. Ez az őszinteség hihetetlenül erőteljes kötődést hozott létre kettőnk között. Néha még sírtunk is szex után. A tudat, hogy ennyire sebezhető vagy valakivel, ijesztő, de a legkiteljesítőbb élmény is egyben.”

A jó szerint ott kezdődik, ahol a tabuk megdőlnek:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Revolut nyomában loholnak a magyar bankok - de tényleg felveszik vele a versenyt?

A Revolut nyomában loholnak a magyar bankok - de tényleg felveszik vele a versenyt?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)