18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„A férjemmel szeretnék szeretkezni, nem Robin Hooddal vagy James Bonddal”

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sosem hágok át semmilyen szabályt. Életemben nem büntettek meg gyorshajtásért, az élelmiszereket azonnal felhasználom a hűtőből, ha közel a szavatosságuk lejárata, a csekkeket is időben befizetem. Még arra is képes vagyok, hogy a szuperkényelmes és egészséges ágymatracomat időnként megfordítsam, ahogyan az üzletben a lelkemre kötötték. Ám azt illetően, ami a matracon zajlik, igazi lázadó vagyok! Anonimitást kérő szerzőnk vall szexuális életéről.

Leginkább arra kellene törekednünk, hogy az ágyban is önazonosak maradjunk, ne próbáljunk meg másként viselkedni a sok felénk áramló mintát követve
Leginkább arra kellene törekednünk, hogy az ágyban is önazonosak maradjunk, ne próbáljunk meg másként viselkedni a sok felénk áramló mintát követve
Fotó: GLAMOUR

Ez nem azt jelenti, hogy a hálószobámban kizárólag pornófilmbe illő jelenetek zajlanának, a szexuális életem pedig annyira fantasztikus lenne. Sőt, hat évnyi házasság után a férjemmel inkább az "egész jó", mint a "fantasztikus" szex mellett maradtunk. Vagy inkább lemaradtunk? Lehetséges, ám az én lázadásom arra is kiterjed, hogy nem hiszem el egyből a szakértőktől hallott szexpraktikák mindenkire kiterjedő hatékonyságát. A szex terén is egyediek vagyunk, lehetetlen tehát, hogy minden mindenkinek jó legyen. Úgyhogy mielőtt kétségbeesetten nekilátnál megreformálni a szexuális életedet a "legújabb és legtutibb" tanácsokra hallgatva, előbb gondolkodj el azon, egyáltalán erre van-e szükséged! Nincs ugyanis annál lehangolóbb, mint amikor félgőzzel "hajtod végre" a csodákat ígérő praktikákat, miközben legszívesebben már inkább sehogy nem szexelnél. Az legalább tiszta sor.

Az én példám azt mutatja, hogy hasznosabb arra koncentrálni, amilyen vagy, mint azon fáradozni, hogy olyan légy, amilyen nem vagy. Fontold meg a tanácsaimat, hogy végre ne érezd páriának magad, ha nincs világító, forgófejes vibrátorod vagy semmi kedved a repülő vécéjében való szeretkezéshez.

Dobd sutba a naptárad!

Értekezlet. Jógaóra. Kutyasétáltatás. A modern nőnek olyan szűkös a napirendje, hogy a szex néha bizony kiszorul belőle. Szakértők tanácsolják, hogy ennek értelmében a pásztorórákat is érdemes éppúgy betervezni a napirendbe, mint a fogorvost. Állítólag - és ez biztosan sok esetben igaz is -, ha a naptáradban ott virít a piros bejegyzés, miszerint ma szeretkezni fogsz, egész napodat átszövik az erotikus gondolatok, és mire eljön a boldog óra, már határtalanul izgatott leszel. Ezzel az a 35 éves barátnőm is egyetért, aki férjével rendszeresítette a "szerelmes hétfőt". Ilyenkor akkor is összebújnak, ha éppen nincsenek túl izgatott hangulatban, és utána mindig nagyon jól érzik magukat, s biztosak benne: megérte programnak tekinteni a szeretkezést.

Nekem viszont ez nem hogy nem jön be, sőt: egyenesen lehangoló. Így ugyanis a szex lecsúszik a kötelezően teljesítendő feladatok közé, és lassan már olyan nyűg lesz, mint az ablakmosás. Ezért én inkább kísérletezek, megfigyelek, elemzek, és vadászom az olyan pillanatokat, amikor általában mindketten nyugodtak és kipihentek vagyunk. Ilyen például a vasárnap délelőtt, amikor rendszerint tizenegyig alszunk, aztán bőségeset reggelizünk, és esetleg még visszabújunk Netflixezni az ágyba. Ha ilyenkor kezdeményez valamelyikőnk, garantált a fantasztikus szex.

Csak kettőtöknek kell megfelelnetek, ezért fontos a nagyon jó, folyamatos kommunikáció a szexszel kapcsolatban is!
Fotó: Shutterstock

A misszionárius póz nem ciki!

Szintén népszerű tanácsa a szexuálterapeutáknak, hogy próbáld váltogatni a szexuális pozitúrákat, ezzel is növelve a kielégülés valószínűségét. Ez biztosan ismét igaz, és mit nem adtam volna a tanácsért, amikor huszonkét évesen végtelenül türelmes és végtelenül rugalmas voltam! Manapság viszont elfoglalt, stresszes és olyan merev vagyok, hogy örülök, ha a lábujjamat elérem anélkül, hogy behajlítanám a térdemet. Emellett hosszú évek kísérletezései arra a következtetésre juttattak, hogy nekem a misszionárius póz a kedvencem. Ez van. Persze, néha fantáziálok arról, milyen lehet az "érzéki hattyú" vagy a "pillangó", de tulajdonképpen semmi kedvem egy mindkettőnknek működő, élvezetes pozíciót sutba dobni csak azért, mert semmi extra nincs benne. Szerencsémre a szakértők szerint az új, különleges pozitúrák kipróbálása azért jó, mert a közös kísérletezgetés növeli a párok közti intimitást és mélyíti a szerelmet, sikeresebb párokká téve őket azoknál, akik mindig csak a jól bevált régi utat tapossák. Hogy mi ebben nekem a szerencse? Az, hogy ennek a közös kísérletezgetésnek nem kell kimerülnie a szexben, hanem bármilyen tevékenységet magában foglalhat. Vagyis: tökéletesen elég, ha együtt megtanulunk búvárkodni vagy hegyet mászni, miközben továbbra is maradunk a misszionáriusnál.

Az anális szex fantasztikus élmény, ha nem hagyjátok ki előtte ezeket a lépéseket

Az anális szex fantasztikus élmény, ha nem hagyjátok ki előtte ezeket a lépéseket

Ágyban, párnák közt

A puha homokban szeretkezni partnereddel, miközben a tenger nyaldossa a talpatokat? Vagy éppen egy őrült pillanatban félrehúzódni az útról, és az anyósülésen a mennyekbe repíteni egymást? Micsoda fantáziák! És ahhoz mit szólsz, hogy a sótól fájdalmasan cserepes ajkakkal próbálsz csókolózni, miközben minden testnyílásod tele van homokkal, vagy éppen a kézifék állt bele a combodba, miközben partnered térden vágta magát a kormánnyal? Lehet, hogy sokakat el fogunk keseríteni, de a különleges helyszíneken történő szeretkezések sosem úgy vonulnak be a naplónkba, mint életünk legeszméletlenebb szeretkezései. Ahol mindent, mindenhogyan, a legnagyobb kényelemben és a legfelszabadultabban lehet, az az ágy.

Minimum 40 perc előjáték?

Szakértők szeretik mindig, minden szexuális probléma megtárgyalását azzal kezdeni, hogy megkérdezik: elegendő időt szánnak az előjátékra? Ez természetesen nagyon fontos, főleg több év együttjárás után, amikor már nem kerülünk őrjítő szexuális izgalomba csupán attól, hogy a másikra gondolunk. Ugyanakkor rengeteg nőt éppúgy izgat egy gyors menet, mint a férfiak többségét. Ha éppen akkor indulunk be a másikra, amikor kiskosztümben indulunk munkába, és kábé tíz percünk van, hogy ne késsünk el, egy elnyújtott előjáték csak a frusztrációt növeli bennünk: jaj, mit mondok majd a főnöknek?! Ellenben egy gyors menet - persze, ha mindketten arra vágytok - egész napra feltölt energiával. Ennek az a nagy előnye, hogy a napi teendők miatt ritkábbá vált szex is felfrissíthető. Hiszen tíz perce mindenkinek van. Persze itt is tartsd szem előtt, hogy csak akkor jó bármilyen fajta szex, ha mindketten elégedettek vagytok vele. (Ó, és a síkosító is legyen kéznél!)

Légy önmagad, ne Huncut Rita nővérke az elfekvőből

Lehet, hogy iszonyú konzervatív vagyok, de én elsősorban azért szeretek szexelni, hogy a férjemhez még közelebb kerüljek. Ennélfogva a férjemmel szeretnék szeretkezni, nem Robin Hooddal vagy James Bonddal. És igen, azt szeretném, ha a férjem is velem szeretne, és nem Natasával, a luxusprostituálttal. Jók ezek a szerepjátékok, ha mindkét felet ugyanaz a fantázia izgatja. De ha te fölizgulsz a cowboyokra, míg a pasid röhögőgörcsöt kap, hogy kalapot és csizmát kell viselnie szex közben, a dolgok nem úgy fognak menni, ahogy azt a fantáziádban elképzelted. Ezek a dolgok is mind attól függenek tehát, hogy melyik párnak mi működik. Bizonyos embereknek a szerepjáték iszonyú izgató, másoknak inkább vicces, és lehet, hogy ez utóbbiaknak egy wellnesshétvége sokkal jobban meghozza a kedvét az összebújáshoz. Nem kell hát kiborulnod, ha nincs nővérkejelmezed. A lényeg, hogy a partnereddel egy hullámhosszon legyetek a szexet illetően. Úgyhogy én inkább arra koncentrálok, ami nekünk működik: a férjemmel mi annál jobbakat szeretkezünk, minél nagyobb köztünk az intimitás foka. Ezt igyekszem mélyíteni, a jelmezeket hagyom másra.

Tévhit, hogy a párod péniszétől kell elélvezned

Tévhit, hogy a párod péniszétől kell elélvezned

Ne szégyelld magad, ha nem beszélsz csúnyán az ágyban

Valahogy nem visz rá a lélek, hogy kocsisokat megszégyenítő módon beszéljek az ágyban. Sőt, van egy olyan félelmem, hogy a férjemet inkább lehangolja, ha pornófilmbe illő monológokat hall abból a szájból, ami a kétéves kisgyerekének meséli a magyar népmeséket. Szexológusok szerint, ha gátlásokat kelt benned, hogy szex közben csúnyán beszélj, valószínűleg más szexuális tevékenységekben is vannak gátlásaid. Nos, mint az a fentiekből kiderült, ez rám elég jellemző. A jó hír ismét az, hogy akárhogy is csinálod, ha jól érzed magad, jól csinálod! A lényeg csak az, hogy ki tudd fejezni verbálisan is a vágyaidat, és hogy képesek legyetek szex közben is kommunikálni egymással.

Nincs vibrátorod?!

Emiatt sem kell szégyenkezned! A szexológusok persze egyetértenek abban, hogy annak, aki csak maszturbáció által képes elélvezni, esetleg sosem volt orgazmusa, vagy nagyon nehezen jut a csúcsra, fontos és hasznos ilyen módon megélnie a szexuális örömöt, illetve gyakorlolnia, hogyan lehetne még jobb a partnerével a szex. Ugyanakkor azon nőknek, akik gond nélkül elégülnek ki szeretkezés közben is, nem kötelező egyedül is gyakorolniuk. Sőt, kutatások azt mutatják, hogy a rendszeres önkielégítés még nem feltétlenül vezet kielégítőbb szexuális élethez és párkapcsolathoz.

Fejleszteni szeretnéd a szexuális életed? Olvass tovább és utána gyakorolj!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem véletlenül ők a világ leggazdagabb emberei: nagyon beszédes a csillagjegyük, borítékolható volt a siker

Nem véletlenül ők a világ leggazdagabb emberei: nagyon beszédes a csillagjegyük, borítékolható volt a siker

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)