Napi horoszkóp: Rád talál a szerelem - január 19.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 19.
Napi horoszkóp: január 19.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Hold estig az optimista, kalandvágyó Nyilas jegyében halad: hajnalban a Vízöntő-Vénusszal, délelőtt a Szaturnusszal barátkozik. Mivel a Vénusz közeledik a Szaturnuszhoz, a Hold-Vénusz-Szaturnusz kombó nem szokványos kapcsolatot ígér, ahol a csapatszellem és a felelősségérzet is jelen van. A szerelemben kellemes élmények várhatók, ha mindkét fél megőrizheti szabadságát. Ma függetlenségre, kiruccanásokra vágysz, de fontos számodra, hogy szeressenek. A társasági életed és a csapatmunka is jól működik, de ne maradj otthon, mert a szingliknek még egy vakrandi is bejöhet. Délelőtt a Hold és a Halak-Neptunusz quadrát fényszöge miatt hajlamos lehetsz önámításra, családi életedben és otthonodban pedig elszabadulhat a káosz. A Bak Hold hatására a késő esti óráktól a kötelezettségek kerülnek előtérbe. Mivel tudod, hogy ideálokkal nem lehet jóllakni, a magánéletedet talán elhanyagolod.

Kos (03. 21-04. 20.) Csapatmunkában sikerek, mindig ott vagy, ha valakinek szüksége van rád, de elveszhetsz az álmaidban, és ha elmarad egy hosszabb utazás, frusztrált lehetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha kimerült vagy, nem tudod megfelelően irányítani az érzelmeidet, és ez problémává válhat, munkahelyeden ma fordíts fokozott figyelmet a pénzügyekre:

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szerelmes vagy, de ódzkodsz az elkötelezettségtől - ügyesebben intézhetnéd céged közönségkapcsolatait, ha meghallgatnád a sajátodtól eltérő véleményeket.

Kínai asztrológia: a január alapján 2023 fantasztikus év lesz!

Rák (06. 22-07. 22.) Érezd jól magad a barátaiddal, kollégáiddal és ügyfeleiddel, munkahelyeden előnyös helyzetbe kerülhetsz, örömteli hírek is várhatók üzleti ügyekben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Úgy érzed, bárkit elcsábíthatsz, akivel találkozol: egy kapcsolat valóban megszilárdulhat, de egy váratlan találkozás szokatlan érzelmeket válthat ki benned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nagy lelkesedéssel és nagylelkűséggel szenteled magad szeretteidnek, de ha szingli vagy, ne csak ülj és várd, hogy valaki megtegye az első lépést – kezdeményezz!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szakmai-üzleti projekted beindul, de ha egy szerelmi történet főszereplője akarsz lenni, tudnod kell, hogy minden utcasarkon újabb és újabb kaland vár rád.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Otthonodban nézeteltérések támadnak, valaki a családból olyan helyzetbe kerül, amely nem illik hozzá, de pénzügyekben már látod a fényt az alagút végén.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Maradj éber és szemfüles, nehogy elszalassz egy jövedelmező munkát, és ha tanácstalan vagy, kollégában és rokonban megbízhatsz, sokat segíthetnek neked.

Mutatjuk, hogyan ismerd fel a csillagjegyeket az öltözködésükről

Bak (12. 22-01. 20.) Probléma merül fel utazással kapcsolatban, anyagi téren érhet némi csalódás, nem kapsz pénzt onnan, ahonnan vártad, de nyugi, a helyzet hamarosan megoldódik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Olvashatsz barátaid és szeretteid lelkében, segítheted őket, és biztos lehetsz benne, hogy sikerül megoldanod egy kényes problémát – csak hinned kell magadban!

Halak (02. 20-03. 20.) Ma a hivatásodra kell energiát fordítanod, amit meglehetősen kimerítőnek találsz, este viszont kapkodás nélkül is oda juthatsz el, ahová csak akarsz.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Sosem látott gyerekkori fotó került elő Károly királyról, ami kifacsarja majd a szíved

Sosem látott gyerekkori fotó került elő Károly királyról, ami kifacsarja majd a szíved

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói