A Harry Potter-előzmény, amire mindig is vártál végre jön, és a Warner Bros. is elfogadta

Ha már te is úgy érzed, hogy kezdenek kimerülni a Harry Potter-tartalékaid, és feltétlenül szükséged van új sztorikra, történetekre a varázslóvilágból, akkor nagyon jó hírünk van számodra, hamarosan bemutatkozik a Voldemort, azaz Tom Denem előéletével foglalkozó rajongói film, amit ráadásul még a Warner Bros. is elfogadott.

Ha te is olyan Potter-őrült vagy, mint még rajtam kívül elég sokan, akkor talán neked is teltek már úgy álmatlan éjszakáid, hogy lázasan olvasgattad az internet mélységes bugyraiban a Harry Potter-fórumokat, a különböző teóriákat, melyek közül egész sokat maga J. K. Rowling is alátámasztott, illetve nézegetted a különböző rajongói filmeket a Youtube-on, melyek között tényleg találni pár kimagaslóan jó fajtát. A Harry Potter-függőséged akkor most kap egy újabb adagot a Tryangle Films stúdiónak köszönhetően.

A Broad Strokes csapata például egész jókat csinált, ha figyelembe veszed, hogy az egész saját pénzből, nonprofit úton, rajongók által készült:

Most a fiatal filmes brigád kecsegtet egy, már nagyon régóta várva várt sztorival, melynek középpontjában a fiatal Voldemort áll, akit Griffendél utódja próbál megállítani – mint tudjuk, sikertelenül.

Nézd meg a film előzetesét, melyet a Warner Bros. is elfogadott azzal a kikötéssel, hogy ingyen megtekinthetővé teszik és nem keresnek vele pénzt a srácok:

Nem is értjük, hogy ez eddig még miért nem jutott eszébe a Warner Bros-nak, a rajongók erre várnak már mióta!

Ez is érdekelhet

Hoppá: titkos üzenetet rejt Britney Spears jegygyűrűje

Hoppá: titkos üzenetet rejt Britney Spears jegygyűrűje

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak