A 10 legjobb vaníliás parfüm, melynek az illata rendkívül szexi és elragadó

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A vaníliás parfüm mindig megbízható opció lesz bármilyen alkalomra, legyen szó egy randevúról, egy átlagos napról az irodában, vagy egy estéről a csajokkal. Egyesek talán túlságosan nyálasnak, vagy egyszerűnek tartják őket, ne felejtsük el, hogy a vaníliás illatoknak bizonyítottan nyugtató hatásuk van, emellett képesek a csábítás és az izgalom fokozására is.

A vaníliás parfüm a női erő esszenciája
A vaníliás parfüm a női erő esszenciája
Fotó: PeopleImages/Getty Images

Valójában a vanília, mint önálló illatjegy az egyik, (ha nem a legnépszerűbb) a modern parfümkészítés világában. Fontos, hogy a vaníliás parfüm hallatán ne a cukros testpermetekre gondolj, amely anno elhomályosította a középiskolai osztálytermeket. A vanília velünk együtt nőtt fel, és határozottan újra a figyelem középpontjába került, nem mellesleg vezeti az eladási listákat is. Ha te is otthon vagy a parfümök világában, akkor nem kell hangsúlyoznunk, hogy a vanília illatok is a legnagyobb illat trendek közé tartoznak, és népszerűségük nem fog egyhamar elmúlni.

HIRDETÉS

A vanília illat sokoldalúsága

Igaz, sok illat van a fedélzeten, de fontos tudni, hogy nem minden vaníliás parfüm egyforma. Tekintettel arra, hogy a növény termesztése milyen kihívásokkal jár, a legtöbb vanília illat és aroma, amivel találkozhatsz, szintetikus. Ahogy a természetben is, - ahol számos különböző típus és faj létezik, attól függően, hogy milyen talajon és éghajlaton termesztik - a szintetikus vanília is számos különböző illatban elérhető.

Ha okosan választunk, az illata lenyűgöző lehet - krémes, édes, füstös, fűszeres vagy virágos. Azonban először is találni kell egy olyan illatot, amely passzol belső és külső világodhoz, és maximálisan tükrözi egyéniséged és személyiséged.

Önazonos választás

Annak érdekében, hogy a számodra tökéletes parfümöt válaszd, meg kell győződnöd arról, hogy olyan illatok mellet döntesz, amelyekkel tudsz azonosulni, és a komplex vaníliás jegyeknek azt a sajátos aspektusát hangsúlyozzák, amelyhez a leginkább vonzódsz. Legyen az egy cukorkaszívekkel teli köd, amely az édességre fókuszál, egy sötét, titokzatos, kompozíció, ami felébreszti benned a vágyat, vagy egy puha és lágy kreáció, amely bekapcsolja a szerelemhormonjaidat. Ugye, hogy milyen jól hangzik?

Tényleg beléd szerethet valaki egy feromonos parfüm miatt? Kiderítettük!

Kell még egy kis biztatás?

A vaktesztek során a vaníliás parfümök gyakran kerülnek a népszerűségi lista élére. Mi sem bizonyítaná ezt jobban, mint hogy Rihanna egyik kedvenc illata, a „Love Don't Be Shy by Killian” legendás státuszt ért el, miután a hozzá elég közel álló hírességek, mint Jennifer Lawrence, Cardi B és Nick Jonas, a legjobb illatú hírességnek nevezték ki az énekesnőt. De, hogy mi a titok? Egy cseppnyi érzéki vanília, amely meleg, édes, krémes és mámorító. Pont olyan, mint amit az istennőként tisztelt Rihanna parfümjétől várhatunk.

Az alábbiakban összeállítottunk egy listát, a minden ízlésnek megfelelő, bevált illatokról: a szantálfa, orchidea, kardamom, vaníliabab és neroli jegyeit tartalmazó parfümöktől kezdve a mályvacukor és barna cukor jegyeit tartalmazó édesebb illatokig. Jöjjenek tehát a legjobb vaníliás eau de parfümök és eau de toilette-ek, amelyeket egész évben viselhetsz!


Galéria

Bezárás
2024.03.09.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szabó Doris: Mindenkinek meg kell találnia azt az új nőt, akivé a szülés után vált

glamour plusz ikon Szabó Doris: Mindenkinek meg kell találnia azt az új nőt, akivé a szülés után vált

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Melyik arcápolási rutin a legmegfelelőbb a Te bőrtípusodnak? Most megtudhatod (x)

Melyik arcápolási rutin a legmegfelelőbb a Te bőrtípusodnak? Most megtudhatod (x)