18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Britney Spears szabadon meztelenkedik, de tényleg szükség van erre?

Britney Spears (ismét) ledobta a ruháit és meztelen fotókkal árasztotta el az internetet. Az már egy egészen más kérdés, hogy az internet erre valóban vágyott-e vagy sem.

Britney Spears szabadon meztelenkedik, de mégis miért kell ezt mindenkinek látnia? | Handout
Britney Spears szabadon meztelenkedik, de mégis miért kell ezt mindenkinek látnia? | Handout
Fotó: Gettyimages.com

Természetesen minden rajongót rendkívüli boldogsággal tölt el, hogy Britney Spears 13 év után végre szabad, azonban úgy tűnik, azóta lázadó korszakát éli: csak azért is azt csinál, amit akar – és ezt büszkén vállalja az interneten. Az énekesnő nemrég az Instagramjára posztolt pár meztelen fotót, amelyeken a kezeivel és pár szívecske emojival takarja magát. Joggal merül fel a kérdés, hogy jó, de mégis miért? Attól, hogy szabadon megtehet valamit, még nem biztos, hogy meg is kell tennie.

#FreeBritney: Minden, amit tudnod kell Britney Spears gondnokság alá helyezéséről

Tényleg szükség van erre?

Akár azt is gondolhatnánk, hogy ez Britney autentikus önkifejezésének egy formája, végre saját magát adhatja és nem egy színjátékot játszik. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű, hiszen egy híres embernek sem szabadna figyelmen kívül hagynia azt a tényt, hogy milliók követik a közösségi média platformját, akik nem biztos, hogy valóban akarják látni az explicit fotókat. Britney esetében egészen pontosan 42 millió követőről van szó, és belegondolni is félelmetes, ebből hányan vannak, akik kiskorúak.

A kommentelők között többen is megüzenték az énekesnőnek, hogy sokkal több ennél, és semmi szükség arra, hogy céltalanul meztelenkedjen. Ráadásul a poszt képeinek hátterében az is látható, hogy még csak nem is nudista strandról van szó. Az pedig csak hab a tortán, hogy a poszt még nem került törlésre az Instagram részéről, miközben a platform rengeteg olyan tartalmat cenzúráz, ami sokkal kevésbé kelt felháborodást.

A meztelenséggel önmagában nincsen semmi gond, arról azonban érdemes lenne felelősségteljesen dönteni, hogy kinek enged hozzáférést az ember, és ezzel mégis mit akar üzenni a világnak.

Képbe hozunk a sztárvilág híreivel:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói