Kylie Jenner sokkoló nevet választott kisfiának

Először mutatta meg kisfia arcát a közösségi médiában Kylie Jenner, ezzel együtt pedig a lassan egy éves gyermek nevét is közzétette – csakhogy úgy tűnik, hogy ezt a nevet sem gondolta át alaposan.

Kylie Jenner és Travis Scott helyében sokan inkább újra átgondolnák a névválasztást
Kylie Jenner és Travis Scott helyében inkább újra átgondolnánk a névválasztást
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Kylie Jenner és Travis Scott második közös gyermeke tavaly februárban született, akinek kezdetben a Wolf Webster nevet adták, később azonban rájöttek, hogy talán mégsem illik hozzá annyira, mi pedig lassan egy éve várjuk tűkön ülve, vajon hogyan nevezték el helyette. Kylie Jenner az Instagram oldalán most először osztotta meg kisfia arcát, felfedve a kicsi új nevét is: Aire.

Mit jelent?

A 11 hónapos fiúcska neve körül hamar el is indultak a találgatások, kezdve onnan, hogy vajon az 'air' vagy az 'airey' a megfelelő kiejtés. A 25 éves üzletasszony személyesen válaszolta meg a kérdést a kommentek között, felvilágosítva az érdeklődőket, hogy a név úgy hangzik, mint a levegő angolul [/er/]. Kylie Jenner és Travis Scott helyében viszont sokan inkább újra átgondolnák a döntést.

Kylie Jenner hetekig zokogott kisfia születése után

Míg az is lehet, hogy a kisfiú neve csupán találó párosítás nővére, a négyéves Stormi Webster viharra utaló nevéhez, a People magazin forrása szerint az Aire annyit tesz, mint „isten oroszlánja”. A közösségi médiában ennek ellenére sokan rémülettel és meglepetten konstatálták a névválasztást és hamar elindult egy hullám, amely udvariasan megpróbálja felhívni a figyelmet, hogy a kifejezés arabul egészen mást jelent, egészen pontosan a „péniszem” megfelelője. „Valakinek el kell mondania neki, nem?” – olvasható az egyik bejegyzésben.

Ez történt mostanában a sztárokkal:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói