Blake Lively és Ryan Reynolds karácsonyi fotója a legédesebb dolog, amit ma látni fogsz

Ryan Reynolds és Blake Lively az Északi-sark legmenőbb lakóival, Télapóval és Télanyóval pózol legújabb Insagram fotóján. Az álompár a tőlük megszokott módon most is ugratta egymást, de Blake gömbölyödő pocakjáról sem szabad elfeledkezni, ami nyilvánvalóan ellopta a showt.

Blake Lively és Ryan Reynolds a 2022-es MET gálán
Blake Lively és Ryan Reynolds a 2022-es MET gálán
Fotó: Getty Images /Theo Wargo

Blake Lively és Ryan Reynolds párosát egyszerűen imádja egész Hollywood, ahogyan a rajongók is, ami nem csoda, hiszen mindent megtestesítenek, amire csak vágyhat az ember egy házasságban. Nem csak a szerelmük irigylésre méltó, hanem a köztük lévő lelki kötelék is elszakíthatatlannak tűnik, mindemellett pedig a nevetés is a mindennapjaik része; nagyon szeretik megviccelni egymást. Most várják negyedik gyermeküket, úgyhogy az álomcsalád újabb taggal bővül.

Elnézést kért a bakiért

Blake Lively és Ryan Reynolds nagyon szeret egymással élcelődni, amire újabb bizonyíték a friss Instagram fotó, amit megosztott a színész. A vicces posztban a Mikulás és felesége, „Jessica” látható, akikkel karácsonyi pizsamában, mosolyogva pózol a sztárpár.

„Jessica Clausszal és férjével a Polar Expressen találkoztunk” – írta Ryan – „Olyan volt, mint amilyennek gyerekkorom óta megálmodtam – fahéjas csiga és sangria illata volt”.

Nem sokkal később a Deadpool sztárja Instagram-sztori formájában is megosztotta bejegyzését, ezúttal viszont korrigálta előző hibáját: „A korábban közétett képen levágtam a feleségem cipőjét a fotóról. Ez megbocsáthatatlan, és elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam az érzéketlenségemmel. Indulok is a kórházba, hogy kivizsgáltassam az agyam.” Az előzményről annyit érdemes tudni, hogy Blake viccesen szóvá tette Ryan eredeti posztja alatt, hogy sértve érzi magát, amiért férje levágta a képről glitteres tornacipőjét.

Blake Lively elárasztotta az Instagramot kismama fotókkal, és nagyon szomorú oka volt rá

Szerelmük már 10 éve töretlen

Ryan és Blake híresek arról, hogy imádják ugratni egymást és nem egyszer szórakoztatták már így a rajongóikat Instagramon. Tavaly megosztottak egy közös fotót annak örömére, hogy már egy évtizede egy párt alkotnak. „10 évvel később. Még mindig van „első randink”, csak már sokkal kényelmesebb cipőkben ruccanunk ki” – írta Blake. A 10. évfordulójukat abban az étteremben tartották, ahol kapcsolatuk elkezdődött. „Ha nem létezett volna ez a hely, most mi sem lennénk együtt. Ez nem csak egy étterem számunkra, hanem annál sokkal több” – folytatta a színésznő.

Blake Lively-nál ragyogóbb kismamát el sem tudnánk képzelni, amiről a Forbes eseményén készült fotók alapján is meggyőződhettünk. Akkor jelent meg ugyanis Blake először a vörös szőnyegen a várandóssága óta. A szerelmesek 2010-ben, a Zöld lámpás című film forgatásán szerettek egymásba, azóta pedig a kétéves Betty, az 5 éves Inez és a 7 éves James boldog szülei. Negyedik gyermekük érkezését pedig már epekedve várják!

Képbe hozunk a sztárvilág híreivel:

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói