Csillagjegyek, akik nagyon nehezen köteleződnek el, ha szerelemről van szó

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Vannak tipikus szerelmes típusú csillagjegyek, és vannak olyan csillagjegyek, akik sokkal nehezebben köteleződnek el, mint társaik. Ez nem azt jelenti, hogy ők nem tudnak szeretni, de picit valahogy mindig megfoghatatlanok és távoliak maradnak a kapcsolatokban. Nehezen bíznak meg másokban, és még az elköteleződés gondolatától is irtóznak, vagy egyszerűen csak függetlenek akarnak maradni.

karmikus sérülések
A Vízöntő az a csillagjegy, aki nehezen köteleződik el kapcsolataiban
Fotó: IMaxtree, montázs: Herceg Éva

Különbözőek vagyunk, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy az asztrológia nagyon összetett dolog - nem elég a csillagjegyünket vizsgálni, ezer másik dolog is kell hozzá, hogy megmutatkozzon a pontos jellemünk. Születhettél te Rák jegyűnek, ha a Holdad mondjuk Bak jegyben áll, és mindezekhez a kronobiológiában hideg típus vagy, akkor egész életedben gondod lesz azzal, hogyan mutasd ki a szeretetet, pedig azt jöttél tanulni. De ha a kiszemeltről nem tudsz semmi mást, mint a csillagjegyét, akkor nézzük, milyenek is a csillagjegyek, ha az elköteleződésről van szó, és kik vezetik a listát, akiknek ez nehézséget jelent.

HIRDETÉS

Vízöntő

A Vízöntő uralkodó bolygója az Uránusz, ami a szabadságvágyunkat jelképezi a születési képletben, így nem meglepő, ha ez a csillagjegy köteleződik el legnehezebben. Számára nagyon fontos a függetlenség és a szabad akarat. Szeret egyedül lenni és elméleteket gyártani, ha szerelmes, akkor is nagyon nehezen mutatja ki érzéseit, ugyanis nem túl szentimentális. Ha el akarod csábítani, a szeretetnyelve a becéző szavak, szereti a bókokat, az elismerést, és szereti azt érezni, hogy megbecsülik, és tudja, hogy szerettei nagyra értékeli őt.

Nyilas

Optimista és bohém, állandóan utazna, bulizna. Ez nem annyira kapcsolat kompatibilis, és mint partner, nem is várja el, hogy vele tarts, ugyanis mindig új és új kihívásokra vágyik, és ebben benne van a hódítás élménye is. Megfoghatatlan, és nem szereti ő sem, ha a szabadságában korlátozzák. Kapcsolataiban vidám és spontán, remek humorérzéke van. Ha Nyilassal randevúzol, azt kapod, amit látsz - őszinte, nem fél elmondani partnerének, mit érez. Időnként azonban jobban figyelhetne mások érzéseire, állandó szókimondása érzékenyen érintheti kapcsolatait.

Ikrek

Mivel kettős jegy, lehet nagyon ellentmondásos, de egy biztos: mindenképp társasági emberek, és mindenhez hozzá tudnak szólni. Nem értik a féltékenykedést, hiszen ők maguk nem azok. Ők csak beszélgetnek, minden esetben ezzel érvelnek. Félnek a hosszú távú kapcsolatoktól, az elkötelezettségtől, az esetleges szerelmi csapdáktól, hogy valaki korlátozza szabadságukat. Ha a kedvében akarsz járni, hagyd hosszú pórázon, és ne akard magadhoz kötözni.

Ezek a csillagjegyek mesterien jól hazudnak, ám valami még őket is lebuktatja

Ezek a csillagjegyek mesterien jól hazudnak, ám valami még őket is lebuktatja

Mi a helyzet a csillagjegyek többségével?

  • A Kos nagyon öntörvényű, folyamatosan a kalandot keresi, csak olyan partner jöhet szóba nála, aki minden buliban benne van, és fel tudja venni vele a tempót.
  • A Bika szeret komoly kapcsolatban élni, hosszú idő kell számára a bizalomhoz, de ha ez megvan, onnan nyert utad van.
  • A Rák csak családban és kapcsolatban tudja elképzelni magát, ez az inkarnációja lényege.
  • Az Oroszlán sem riad vissza az elköteleződéstől, szeret kapcsolatban élni, és nagyon fontos számára a partnere.
  • A Szűznek nagyon nehéz a kötődés, sok idő kell hozzá, hogy szívét teljesen meg tudja nyitni számodra.
  • A Mérleg jegyű is imádja a harmonikus kapcsolatokat, nem kell félned, azonnal beállítja a kapcsolati státuszt a Facebookján.
  • A Skorpió is szereti a mély és kötődő kapcsolatokat, nem riad vissza, sőt birtoklási vágya ösztönzi az elköteleződésre.
  • A Bak ugyanúgy, mint a másik két föld jegy, nehezen nyílik meg - talán ő a legnehezebb eset, de ha szeret, akkor nagyon, és ezt ki is mutatja.
  • A Halak kettős jegy, és a szerelemben is ugyanezt vallja - vagy nagyon kötődik, vagy egyáltalán nem.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Keira Knightley álomszép meztelenruhája maga a megtestesült elegancia

Keira Knightley álomszép meztelenruhája maga a megtestesült elegancia

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

A nyári bőrápolás 5 leggyakoribb tévhite, amiket sose kövess el (x)

A nyári bőrápolás 5 leggyakoribb tévhite, amiket sose kövess el (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)

Nagyon fontos: ezt semmiképp se hagyd otthon, ha nyaralni mész (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)