Hatalmas botrány lett Brad Pitt és Margot Robbie csókjából

2022 egyik legjobban várt mozija egyértelműen a Babylon: igazi látványos sztárparádé, olyan nevekkel, mint Brad Pitt vagy épp Margot Robbie. Ahogy korábban már mi is írtunk róla, bár a forgatókönyvben nem szerepelt csókjelenet, Margot Robbie mégis kijárt egyet a rendezőnél, mondván, talán soha többé nem lesz lehetősége megcsókolni Brad Pittet.

Brad Pitt és Margot Robbie csókja már most legendás
Brad Pitt és Margot Robbie csókja már most legendás
Fotó: Getty Images/George Pimentel

És el is érkezünk az internet parázs vitájához: a netezők egy része ugyanis a bátor, kezdeményező nőt látja Margot Robbie-ban, bőven akadtak viszont olyanok is, akiknek nem igazán tetszett a lépése. Ők abból indultak ki, hogy fordított esetben sokkal nagyobb felháborodást váltana ki egy ilyen gesztus, vagyis, ha Brad Pitt beszélte volna le a rendezővel a nemlétező csókjelenetet. „Szépnek találod és nem zaklatásnak, igaz?” – olvasható az egyik tweetben, míg akadt olyan is, aki szerint feldolgozhatatlan, hogy Margot Robbie egy olyan férfit akar megcsókolni, aki érzelmileg és fizikailag is bántalmazott egy nőt, történetesen volt feleségét, Angelina Jolie-t.

Természetesen a színésznő sem maradt csendben a csókjelenet miatt kirobbant botrány kapcsán, és az Entertainment Tonighton (via Buzzfeednews.com) keresztül tisztázta, hogy mind ő, mind pedig Brad Pitt meghúzták a határaikat, mielőtt leszerződtek volna a projektre – ami alapból és nagyon sok szempontból feszegeti a határokat. Az őt ért kritikákra nem igazán kívánt reagálni a továbbiakban, és egy „minden rendben van” félmondattal konstatálta, hogy kész tovább lépni, és nem beleállni egy parttalan vitába.

Határfeszegetés? Az van bőven!

Margot Robbie egyébként élete legnehezebb projektjeként írta le a mozit, ami sok szempontból megedzette őt színésznőként: „Mikor megcsináltam a hányós jelenetet, beleadtam apait, anyait. Mindent. Damian odasétált hozzám, és azt mondta, hogy »Jó volt, nagyon jó. De ennél sokkal több kell.« Akkor azt gondoltam, hogy úristen, nem biztos, hogy ennél több van bennem. Nelly karaktere annyira kimerítő, hogy a férjem el sem akarta hinni, hogy mennyire küzdök vele. Kétségtelenül a hányós (meg a kígyós) jelenet volt a legnagyobb kihívás. Amikor olvasod a forgatókönyvet, akkor úgy vagy vele, hogy oké, megoldjuk, nem gond. Aztán amikor közeleg a jelenet forgatási napja, akkor elkezdesz kicsit parázni, hogy hogyan is kellene ezt megcsinálni, aztán a forgatás előtti éjszakán már aludni sem bírsz, csak stresszelsz egész éjjel, végül bumm, megcsináljuk. Szerintem elég jó lett, remélem élveztétek.” A filmet itthon január 19-től tudod megnézni.

Kávé mellé friss hírek:

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói