Meghan Markle valami álomszép új címlapján

2022.október.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Meghan Markle-t sok jelzővel illették már, mióta a fény derült a kapcsolatára Harry herceggel. Volt ő számító, határozott, elszánt, simulékony, Diana-szerű, Diana szöges ellentéte, és sorolhatnánk még egy csomó más jelzőt. A Variety magazin legújabb számában azonban egy teljesen új oldalát mutatja meg.

Meghan Marke
Meghan Marke és Erzsébet királynő
Fotó: Profimedia

Meghan Markle életét sokan irigylik, az alapsztori valóban álomszerű: az amerikai nő megismerkedik egy valódi herceggel, egymásba szeretnek, és hercegné lesz belőle. A valóság azonban ennél sokkal rémálomszerűbb volt a pár számára, aminek az lett a következménye, hogy Harry herceg a felesége mentális egészsének megőrzése érdekében inkább elhagyta Angliát és a családját.

Olyan anyuka, mint bárki

Az interjúból az derül ki, hogy a hercegné pontosan ugyanolyan anyuka, mint bárki. Ha ideje van, akkor vetélkedőt néz a tévében, a Wordle nevű népszerű keresztrejtvényével játszik a telefonján, ha kell, egy Tyrannosaurus rexről rappel a fiának, ha pedig ő szeretne kikapcsolódni, Beyoncét hallgat. Arra a kérdésre pedig, hogy mit szeretne igazán az életben, annyit válaszolt, hogy örömöt. És közben gyászolja Erzsébet királynőt, akiről azt mondja, hogy a női vezetés ragyogó példája.

Nagyon szerette és tisztelte a királynőt

Az interjúban elmondta, hogy nagyon hálás azért, hogy az emberek milyen szeretetet és támogatást mutattak a család irányába, és azért is, hogy lehetősége volt a férjével lenni, és segíteni ezen a nehéz időszakon. „Ha női vezetőkről beszélünk, egész biztosan ő a legfényesebb példa arra, mit is jelent ez a fogalom” - méltatta Erzsébet királynő életét, és elmondta, mennyire hálás a sorsnak, hogy ismerhette. „Most újra együtt van a férjével” - idézte Harry herceg szavait a királynő halála kapcsán.

Előre tekintenek, és a jótékonyságra összpontosítanak

Egy ilyen családi veszteség mindent új perspektívába helyez, Meghan Markle azt mondja, ez náluk sem volt másként. Jelenleg izgatottak és energikusak, mert szeretnének még több időt szánni a projektjeikre, építeni az alapítványukat. Mesélt a podcastjéről, arról, hogy bár nem újságíró, szeretne őszinte, mély és tartalmas beszélgetéseket folytatni a nőket érő sztereotípiákról, és olyan adássorozatot létrehozni, ami elgondolkodtat és tanulni is lehet belőle, miközben erős, színes, dinamikus nőkkel beszélgetnek egy-egy témáról.

Meghan Markle elmesélte, milyen volt, amikor buta cicababának tartották

Meghan Markle elmesélte, milyen volt, amikor buta cicababának tartották

Az emlékezetes Oprah-interjú után sok támogatást kapott

Meghan Markle és Harry herceg interjújáról sokat cikkeztek az újságok. Ebben nyíltak meg igazán azzal kapcsolatban, milyen okok vezettek addig, hogy elhagyják Angliát. Meghan azt mondja, hogy bár a terhessége előrehaladott állapota miatt nem mozdult ki annyit otthonról, de amikor részt vett egy ismerőse szülinapi buliján, lenyűgözte az a szeretet és kedvesség, amit az emberektől kapott, pedig eleinte tartott a reakcióktól.

A testvériség és a női támogatás súlya sosem becsülendő alá - mondta.

Szerinte az, hogy a médiajelenlét, valahogy dehumanizálja a szereplőket, és nagyon fontos lenne látni, hogy emberi, érző lényekről van szó, akikről nem szabadna úgy beszélni, ahogyan. Erre példaként a podcast egyik alanyát, Paris Hiltont hozta fel, és bevallotta, hogy ő is izgult a felvétel előtt, mert nem ismerte, milyen is valójában a botrányairól híres Hilton. Úgy gondolta, hogy irigység és ítélkezés kísérte Paris életét, és amikor hallott a traumáiról, a veszteségeiről, hogy miken ment át, akkor elmondta neki, mennyire sajnálta, hogy annak idején ő is elítélte.

Kell aggódni az új dokumentumfilm miatt?

A királyi család az informátorok szerint aggódik, hogy a hamarosan megjelenő, Liz Garbus rendezte dokumentumfilm vajon milyen színben tünteti fel őket. Az interjúban Meghan Markle erről is mesélt, azt mondta, mindenképpen izgalmas, hogy ők is elmondják a történetüket, de mindazt a rendező szemüvegén keresztül láthatja majd a néző, és élvezte azt a kreatív világot, amelybe a férjével a forgatás alatt kerültek, mert a filmes karrierjére emlékeztette.

Közvetlenül a 100. epizód után, 2018-ban otthagytam a Suits című sorozatot. Nem gondoltam volna, hogy valaha újra a szórakoztatóiparban leszek.

- mondta azzal kapcsolatban, milyen újra Hollywoodban, ami szerinte nagyon megváltozott. Egyrészt a streaming is megváltozatta a film- és sorozatipart, a podcastek kinyitották a világot, és ott vannak a különböző mozgalmak, amelyek véget vetettek annak az időszaknak, mikor a nők felé az volt az elvárás, hogy bizonyos kellemetlenségeket tűrjenek, ne foglalkozzanak velük és egyáltalán ne fejezzék ki, ha valami aggasztja őket vagy nem helyénvalónak találják.

Soha többé színészkedés

Nagyon határozottan állítja, hogy nem szeretne újra a színészettel foglalkozni. Helyette inkább az Archewell kezdeményezéssel foglalkoznak teljes erőbedobással.

Az azonban biztos, hogy horrorfilmet nem készítenek majd.

Mi lesz, ha a gyerekek viszont a szórakoztatóiparban szeretnének elhelyezkedni?

Bár még kicsik a gyerekek, de joggal merül fel a kérdés, mi lesz akkor, ha ők igenis vágynak majd a rivaldafényre. Meghan szerint szülőként a legfontosabb az, hogy boldognak lássa a gyerekeit, akik megtalálják azt az elfoglaltságot, ami valóban örömöt okoz számukra. A gyerekeik részei egy nagy családnak, hagyományoknak és tradícióknak, és azt szeretné, ha megtalálnák azt az utat, ami a boldogságukhoz vezet.

Meghan Markle a filmekben

Bár ő nem szeretne a színészkedéssel foglalkozni, egészen biztosan lesznek olyan filmek vagy sorozatok, amelyben valaki őt alakítja majd. Ez már most elég furcsa számára, azt mondja, félre kell tennie ezzel kapcsolatban, hogy legjobb esetben is saját maga karikatúrája látja majd a képernyőn.

Szívszorító képek érkeztek a Korona új évadához

Szívszorító képek érkeztek a Korona új évadához

Remélem, hogy a szerepre készülve megtalálja a lágyságot, a játékosságot és a nevetést. A hülyéskedést. És remélem, átlátja a mélységeket és a dimenziókat.

- mondta, miközben arról is beszélt, hogy fontosnak tartsa, hogy megértsék, és lássák, hogy milyen is ő valójában.

Egy átlagos munkanap

Mindketten otthonról dolgoznak, közös irodából, amit szeretnek, mert így sokat lehetnek a gyerekekkel.

Megcsinálom a reggelit, és a gyerekek napját. Rengeteg közös hívást és videós beszélgetést indítunk, de szeretjük megosztani, hogy ki mire fordítja az energiáját. A férjem egy 24 órás időzónában él, ahol élete egyik fele éppen felébred, a másik fele pedig aludni megy.

És az interjú végén az is kiderül, hogy a férje kedvenc étterme az In-N-Out Burger, ami egy egyszerű gyorsétterem, a drive-through részen szoktak rendelni, és meglepni az ott dolgozókat, akik már pontosan tudják, mit fogyaszt a herceg és Meghan.

Még több királyi család

címlap

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Revolut nyomában loholnak a magyar bankok - de tényleg felveszik vele a versenyt?

A Revolut nyomában loholnak a magyar bankok - de tényleg felveszik vele a versenyt?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)