18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Életed legemlékezetesebb szexét ezeknek a trükköknek köszönheted majd

Pontosan tudod te is, hogy a hosszú kapcsolatban a kielégítő szex titka a folyamatos odafigyelés és a szenvedély fenntartása. Az viszont néha még mindig nem világos, milyen módszerekkel izzíthatnánk föl a tüzet újra és újra, hogy felpezsdüljön a vér. Most olvasóink árulják el trükkjeiket.

Te mivel rázod fel a szexet, ha ellaposodott?
Te mivel rázod fel a szexet, ha ellaposodott?
Fotó: Profimedia

Az andalító zene kiválasztása, a forró, habos fürdő gondos elkészítése és a szexi fehérneműszett felvétele néha annyira fárasztó, hogy a maradék kedvünket is elveszi az erotikától. Vannak sokkal kisebb erőfeszítést igénylő trükkök, amelyek mégis hatásosak, és jobbá tehető az ellaposodott szex.

Asszociációs játék

A harmincegy éve Réka a következőt mesélte nekünk: „Egyszer a barátommal úgy szeretkeztünk, hogy egy selyemsálammal bekötötte a szememet. Nagyon izgató volt és életem egyik legintenzívebb szexuális élményét éltem át. Persze ez nem csak a kendőnek volt köszönhető, mindenesetre azóta varázserővel bír ez a ruhadarab, mert elég csak a kezembe vennem és végig simítanom az ujjaimmal, egyből kedvet kapok a szexhez. Néha szándékosan vetem be a trükköt, amikor lecsökken a libidóm.”

A mai menü: forró szex

A harmincnégy éves Szandi osztotta meg a történetét: „A férjem a harmincadik szülinapomra egy fantasztikus, négyfogásos vacsorával lepett meg. A menü osztrigával indult és hasonlóan érzéki, vágykeltő ételekkel folytatódott, de a legizgalmasabb mégis az volt, hogy nyomtatott menükártyát is kaptam mellé, ahol a fogások után zárójelben azt fogalmazta meg a férjem, hogyan szeretne az ágyban boldoggá tenni a vacsorát követően. Az előétel például azzal indult, hogy „lassan végigcsókolom a nyakadat, a válladat, a tarkódat...” Nem is folytatom, mert még mindig libabőrös leszek, ha csak eszembe jut.”

Mutass egy kicsit magadból!

A huszonhat éves Bora mesélte nekünk a következőt: „Nem vagyok egy kihívóan öltözködő típus, épp ezért értékeli annyira a pasim, amikor alkalomadtán egy kis játékra invitálom, és küldök neki egy fotót valamelyik testrészemről. Persze, túl sokat itt sem mutatok, de épp eleget, hogy beindítsam a fantáziáját. Például elküldöm neki egy nagyon közeli képen azt a részt, ahol a franciabugyim érintkezik a csípőmmel, vagy egy spagettipántos ruhát a vállamon. A játék lényege pedig, hogy neki ki kell találnia, melyik testrészről van szó. Ez a kis huncutkodás mindkettőnket kellő hangulatba hoz az összebújáshoz, mire hazaérünk.”

Tényleg nehezebben éred el az orgazmust, ha szerelmes vagy?

Küldd el a varázsszót!

A huszonkét éves Niki története: „A párommal van egy bevett szokásunk: egyszer lefotóztunk az állatkertben egy nagyon cuki kisoroszlánt és időnként, ha eszünkbe jut a másik, vagy tudjuk, hogy nehéz napja van, elküldjük a másiknak a képet, és aláírjuk, hogy „sz mint szeretlek”. Tudom, nagyon cikin hangzik, de a mi szívünknek kedves gesztus. Nem rég azonban egy kis kikacsintásképpen péntek délután elküldtem neki a fotót, és azt írtam alá, hogy „sz mint szeretkezni akarok veled”. Nagyon hatásos volt!”

A spontaneitás mindent visz

A harmincöt éves Andi mesélte nekünk a következőt: „Néhány hónap együttjárás után egy buta félreértés miatt szakítottunk a párommal, de mivel hónapok múlva sem tudtam kiverni a fejemből, és ő sem engem, végül belementem, hogy találkozzunk, és próbáljuk meg újra fölvenni a fonalat, hátha ezúttal okosabbak leszünk. Már két hete randizgattunk és újra biztos voltam benne, hogy összeillünk. Ő viszont láthatóan még nagyon izgult: vajon benne vagyok-e, hogy újra járjunk. Arra gondoltam, kínos beszélgetés helyett egy humoros ötlettel oldom a feszültséget. Így amikor hazavitt, és leparkolt a kocsival, az ágyékára tettem a kezem, mélyen a szemébe néztem, és azt kérdeztem: nem akarsz följönni, nagyfiú? Hatalmasat szeretkeztünk, és azóta is rendszeresen poénkodunk ezzel. A múltkor a kanapén néztük a tévét, amikor felé fordultam, és megkérdeztem: nem akarsz följönni, nagyfiú?”

A szerelem bonyolult, de segítünk eligazodni:

Ez is érdekelhet

3 egyértelmű jel, hogy nem illetek össze a másikkal

3 egyértelmű jel, hogy nem illetek össze a másikkal

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

PR

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)