18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Életed legemlékezetesebb szexét ezeknek a trükköknek köszönheted majd

Pontosan tudod te is, hogy a hosszú kapcsolatban a kielégítő szex titka a folyamatos odafigyelés és a szenvedély fenntartása. Az viszont néha még mindig nem világos, milyen módszerekkel izzíthatnánk föl a tüzet újra és újra, hogy felpezsdüljön a vér. Most olvasóink árulják el trükkjeiket.

Te mivel rázod fel a szexet, ha ellaposodott?
Te mivel rázod fel a szexet, ha ellaposodott?
Fotó: Profimedia

Az andalító zene kiválasztása, a forró, habos fürdő gondos elkészítése és a szexi fehérneműszett felvétele néha annyira fárasztó, hogy a maradék kedvünket is elveszi az erotikától. Vannak sokkal kisebb erőfeszítést igénylő trükkök, amelyek mégis hatásosak, és jobbá tehető az ellaposodott szex.

Asszociációs játék

A harmincegy éve Réka a következőt mesélte nekünk: „Egyszer a barátommal úgy szeretkeztünk, hogy egy selyemsálammal bekötötte a szememet. Nagyon izgató volt és életem egyik legintenzívebb szexuális élményét éltem át. Persze ez nem csak a kendőnek volt köszönhető, mindenesetre azóta varázserővel bír ez a ruhadarab, mert elég csak a kezembe vennem és végig simítanom az ujjaimmal, egyből kedvet kapok a szexhez. Néha szándékosan vetem be a trükköt, amikor lecsökken a libidóm.”

A mai menü: forró szex

A harmincnégy éves Szandi osztotta meg a történetét: „A férjem a harmincadik szülinapomra egy fantasztikus, négyfogásos vacsorával lepett meg. A menü osztrigával indult és hasonlóan érzéki, vágykeltő ételekkel folytatódott, de a legizgalmasabb mégis az volt, hogy nyomtatott menükártyát is kaptam mellé, ahol a fogások után zárójelben azt fogalmazta meg a férjem, hogyan szeretne az ágyban boldoggá tenni a vacsorát követően. Az előétel például azzal indult, hogy „lassan végigcsókolom a nyakadat, a válladat, a tarkódat...” Nem is folytatom, mert még mindig libabőrös leszek, ha csak eszembe jut.”

Mutass egy kicsit magadból!

A huszonhat éves Bora mesélte nekünk a következőt: „Nem vagyok egy kihívóan öltözködő típus, épp ezért értékeli annyira a pasim, amikor alkalomadtán egy kis játékra invitálom, és küldök neki egy fotót valamelyik testrészemről. Persze, túl sokat itt sem mutatok, de épp eleget, hogy beindítsam a fantáziáját. Például elküldöm neki egy nagyon közeli képen azt a részt, ahol a franciabugyim érintkezik a csípőmmel, vagy egy spagettipántos ruhát a vállamon. A játék lényege pedig, hogy neki ki kell találnia, melyik testrészről van szó. Ez a kis huncutkodás mindkettőnket kellő hangulatba hoz az összebújáshoz, mire hazaérünk.”

Tényleg nehezebben éred el az orgazmust, ha szerelmes vagy?

Küldd el a varázsszót!

A huszonkét éves Niki története: „A párommal van egy bevett szokásunk: egyszer lefotóztunk az állatkertben egy nagyon cuki kisoroszlánt és időnként, ha eszünkbe jut a másik, vagy tudjuk, hogy nehéz napja van, elküldjük a másiknak a képet, és aláírjuk, hogy „sz mint szeretlek”. Tudom, nagyon cikin hangzik, de a mi szívünknek kedves gesztus. Nem rég azonban egy kis kikacsintásképpen péntek délután elküldtem neki a fotót, és azt írtam alá, hogy „sz mint szeretkezni akarok veled”. Nagyon hatásos volt!”

A spontaneitás mindent visz

A harmincöt éves Andi mesélte nekünk a következőt: „Néhány hónap együttjárás után egy buta félreértés miatt szakítottunk a párommal, de mivel hónapok múlva sem tudtam kiverni a fejemből, és ő sem engem, végül belementem, hogy találkozzunk, és próbáljuk meg újra fölvenni a fonalat, hátha ezúttal okosabbak leszünk. Már két hete randizgattunk és újra biztos voltam benne, hogy összeillünk. Ő viszont láthatóan még nagyon izgult: vajon benne vagyok-e, hogy újra járjunk. Arra gondoltam, kínos beszélgetés helyett egy humoros ötlettel oldom a feszültséget. Így amikor hazavitt, és leparkolt a kocsival, az ágyékára tettem a kezem, mélyen a szemébe néztem, és azt kérdeztem: nem akarsz följönni, nagyfiú? Hatalmasat szeretkeztünk, és azóta is rendszeresen poénkodunk ezzel. A múltkor a kanapén néztük a tévét, amikor felé fordultam, és megkérdeztem: nem akarsz följönni, nagyfiú?”

A szerelem bonyolult, de segítünk eligazodni:

Ez is érdekelhet

Jennifer Aniston szerint egy egész generáció tartja sértőnek a Jóbarátokat

Jennifer Aniston szerint egy egész generáció tartja sértőnek a Jóbarátokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói