18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

KVÍZ: Hány kérdésre tudod a választ, ha szexről van szó?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Játékra invitálunk: tedd próbára az elméleti tudásodat! Ha jól válaszolsz, a jutalmad egy kis szórakozva tanulás. És a szexről még gondolkodni is olyan jó...

10 kérdés, 10 válasz - te hogyan vizsgázol, ha a szex a téma?
10 kérdés, 10 válasz - te hogyan vizsgázol, ha a szex a téma?
Fotó: Profimedia

Tartsd be a szabályt, hogy csak a válaszod megadása után nézed meg a helyes választ, így sokkal érdekesebb. Jó ötlet, ha együtt tesztelitek a tudásotokat a pároddal vagy a barátnőiddel. Biztosan jókat kacagtok mad és még meg is lepődtök jó néhányszor. Hajrá!

Mikor hat a legvonzóbban a nők járása a férfiakra?

 1. A termékeny napokon
 2. Miután jól bevásároltak egy cipőüzletben
 3. Amikor kijön a fodrásztól
 4. A terméketlen napokon

A nők járása meglepő módon akkor hat a legizgatóbban a férfiakra, amikor nincsenek termékeny periódusban. Ezt kanadai tudósok bizonyították be videoteszt felhasználásával. Termékeny napokon a látványos, Marilyn Monroe-s csipőriszálás szinte egyáltalán nem hatásos. A kutatók sejtése szerint a magyarázat az őskorba nyúlik vissza: a nők ezzel a stratégiával védekeztek a nem kívánatos partnerek és apajelöltek ellen. Hiszen a járást messziről meg lehet figyelni.

Ki találta fel a prostitúciót?

 1. A rómaiak
 2. A majmok
 3. A matrózok
 4. Az asszírok

A rómaiak ugyan nagyon élveteg emberek voltak, mégsem ők, hanem a majmok találták fel a "fizetős szexet". Evolúcióbiológusok megfigyelték, hogy bizonyos majmoknál a nőstények egy-egy banánért vagy egyéb ajándékért, illetve a rangsorban való könnyebb felemelkedésért hajlandóak "lefeküdni" bizonyos hímekkel. A jutalmazott szex valószínűleg az embereknél is évmilliók óta létezik. A szavannán például az efféle ügyletek jó túlélési stratégiának bizonyultak.

Hányszor tud elélvezni egy nő egymás után? A válasz szinte ijesztő

Hányszor tud elélvezni egy nő egymás után? A válasz szinte ijesztő

Mekkora a klitorisz?

 1. Borsóméretű
 2. Akkora, mint egy rózsa
 3. Akkora, mint egy körte
 4. Akkora, mint egy gombostűfej

Lehet, hogy a látható része csak borsóméretű, de a teljes klitorisz tízszer nagyobb, legalábbis egy ausztrál tudós szerint. A klitoriszhoz tartozó szövet nagyobb része a testben található, és két, körülbelül kilenc centiméter hosszú és 3-6 centi széles barlangos testet vesz körül. Formája körteszerű, és a húgycsövet fedi. Ez az oka, hogy egyes nőket felizgat, ha ezen a területen izgatják őket: itt található a titokzatos G-pont.

Mit okoz a migrén?

 1. Csökkenti a szexuális vágyat
 2. Terméketlenné tehet
 3. Növeli a szexuális vágyat
 4. Növeli a peteérés esélyét

Bár még ma is gyakran hallható kifogás az ágyban, hogy drágám, olyan migrénem van, a migrén nemhogy csökkenti, inkább növeli a szexuális vágyat. Amerikai kutatók felfedezték, a migrénes betegek szexuális vágya jóval erősebb, mint azoké, akiket más okból gyötör fejfájás. Ezt valószínűleg a szerotonin nevű ingerületátvivő anyag okozza: ez minél alacsonyabb, az ember annál szenvedélyesebb.

Mi köze az időjárásnak a szexhez?

 1. Az időjárás befolyásolja a kisbabák nemét
 2. A külső hőmérséklet befolyásolja a peteérést
 3. Tavasszal az emberek többet szeretkeznek
 4. Ősszel kevesebb ember szeretkezik

Lehet, hogy a klímaváltozás hatására nemsokára nagyobb lesz a férfiválaszték: az időjárás ugyanis befolyásolja a gyerekek nemét. Melegebb években egy százalékkal több fiúgyerek születik, mutattak rá finn kutatók. Ennek valószínűleg az az oka, hogy az őskorban a lánycsecsemők ellenállóbbak voltak. Egyébként az emberek nem tavasszal, hanem ősszel szeretkeznek gyakrabban.

Ki találta ki a monogámiát?

 1. A katolikus egyház
 2. A romantika költői
 3. A Jehova tanúi
 4. A nők és a férfiak közösen

Ez esetben sikeres együttműködésről beszélhetünk: a monogámiát a férfiak és a nők közösen találták ki, mégpedig valószínűleg már jó pár millió évvel ezelőtt. Bizonyos, egyébként poligám állatfajtáknál is kialakul időlegesen, de akár hosszú távra is monogámia. Erre olyankor kerül sor, amikor a nőstény elkezdi titkolni, hogy mikor termékeny. Ebből a hím azt szűri le, hogy érdemes a nőstény közelében maradnia, hiszen sosem tudhatja, mikor lesz belőle "apa". Legalábbis erre jutott nemrég egy svéd zoológus.

A 21 legfontosabb kérdés a szexről - Hányat mersz őszintén feltenni a másiknak?

A 21 legfontosabb kérdés a szexről - Hányat mersz őszintén feltenni a másiknak?

Mikor találták fel a vibrátort?

 1. 1966
 2. 1955
 3. 1869
 4. 1938

Az első vibrátor még gőzmeghajtású volt, és egy amerikai orvos, George Taylor alkotta meg, a 19. század második felében, egészen pontosan 1869-ben. A doktor kórházaknak forgalmazta az akkor még meglehetősen nehézkes, suta szerkezetet, mivel rájött, hogy az sok "hisztérikusként" diagnosztizált nőt megnyugtat. Ötlete később egy időre feledésbe merült, hogy 1966-ban, továbbfejlesztett, a maihoz hasonló formában újra megjelenjen, és megkezdje diadalútját.

Mi okolható a nők félrelépéséért?

 1. A hormonjaik
 2. Az immunrendszerük
 3. A neveltetésük
 4. Az, hogy jól néznek ki

A nők ritkábban lépnek félre, ha az immunrendszerük egyértelműen különbözik partnerükétől. Minél különbözőbbek ugyanis az immunrendszert meghatározó gének, annál erősebben vonzódnak a partnerükhöz, így kevésbé hajlamosabbak "jobbat" keresni. Ezt a New Mexicó-i Egyetem kutatói állapították meg. Ha a nő immunrendszere hasonló a partneréhez, könnyebben kaphatóak a megcsalásra. Ez egyébként, derült ki, a természet ravasz kis trükkje a vérfertőzés esélyének csökkentésére.

Mégis hová kerüljön az ondó, ha nem szeretnéd lenyelni?

Mégis hová kerüljön az ondó, ha nem szeretnéd lenyelni?

Melyik sminkszer van a legnagyobb hatással a férfiakra?

 1. A szemceruza, mert megnagyobbítja a szemet
 2. A szempillaspirál, mert érzékivé varázsolja a pillákat
 3. A rúzs, mert teltebbé teszi az ajkat
 4. Az alapozó, mert megszépíti a bőrt

Valószínűleg te is a rúzsra tippeltél, és ezzel ahhoz a 80 százalékhoz tartozol, aki rosszul hitte. A helyes megoldás: a férfiakat a leginkább az vonzza, ha egy nőnek jó az alapozója. Egy nemrég elvégzett teszten legalábbis a legtöbb férfi azt a nőt "szemelte ki" magának, akinek szép, ízléses alapozó fedte az arcát. Persze nem azért, mert észrevették. A kutatók ebből arra következtetnek, hogy a férfiak szemében a sima bőr önkéntelenül is a nő egészségére és ellenálló képességére utal, ami jó pont a párkereső "hímeknél".

Az orális szex rákot okoz?

 1. Csak maradi tudósok szerint
 2. Igen, de csak ha túl sokat csinálod
 3. Amerikai tudósok állítják: igen
 4. Ugyan!

Amerikai tudósok már tavaly megkongatták a vészharangot, nemrég pedig újabb tanulmányt közöltek arról, hogy az orális szex komoly kockázati tényező a torokrák kialakulásában. A kutatók szerint a méhnyakrákért is felelős humán papillomavírus két és félszer gyakrabban mutatható ki azon nőkben, akik életükben több mint öt férfinak okoztak már örömet a szájukkal. A kutatás sommás megállapításait kétségbe vonók szerint viszont arról van szó, hogy a vírus sajnos valóban terjedhet orális szex útján (is), de a kérdés nem az, hányszor és hány emberrel szeretkezel így, hiszen ha nincs szerencséd, akár az állandó partnered is hordozhatja.

Ezeket tudtad a szexszel kapcsolatban?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 pillanat az Oscar-gála történetéből, ami olyan kellemetlen volt, hogy szinte már fájt

7 pillanat az Oscar-gála történetéből, ami olyan kellemetlen volt, hogy szinte már fájt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)