Erre az egy dologra figyelj a csillagjegyed alapján, ha nem akarsz boldogtalan lenni

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Boldogság vagy boldogtalanság - vajon mi határozza meg? Mi az, ami az egyes csillagjegyek számára felemelő vagy épp felőröli őket? Pénz, siker, anyagi dolgok, emberi kapcsolatok? Na és mi az, aminek a hiányában mindennél jobban szenvednek?

Mitől lesz boldogtalan egy csillagjegy?
Mitől érzik magukat boldogtalannak az egyes csillagjegyek? Mutatjuk!
Fotó: IMaxtree, montázs: Herceg Éva

Az előző cikkemben már írtam arról, hogy mi teszi boldoggá a csillagjegyeket most nézzük, hogy mitől válnak boldogtalanná. Két típusú megélési mód létezik az egyes csillagjegyek esetében, és ez mutathatja meg saját fejlődésének valóságát is. Ennek alapján felismerheti a magában rejlő értékeit, megbékélhet, felmérheti a feladatait, és a legfontosabb, hogy megteremtheti azokat az alapokat, amikre az élete felépülhet.

Minden jegyben ott lakozik egy bizonyos negatív sztereotípia, és ha az adott csillagjegy inkább ezt élteti, sokkal nagyobb akadályokat kap élete folyamán.

Személyiségjelölőink közül a Nap jegye határozza meg a szellemiségünket, ez a választott út, ami felé tartunk. Ha az alacsony rezgésű megnyilvánulást éltetjük, nem fogjuk elérni inkarnációs célunkat, vagy olyan akadályokba ütközhetünk, ami boldogtalanná tesz minket. Vegyük végig, mi az, ami lehúzza, elkeseríti és bodagtalanná teszi az egyes csillagjegyeket.

Kos

A Kos jegy számára maga az élet és a versenyszellem a legfontosabb, alapvető megélése, hogy küzdeni tudjon, versenyezhessen, és legyen szabad mozgástere. Ha ezt nem tapasztalhatja meg, akkor nagyjából kocsmai verekedővé válik, aki mindenkibe beleköt, és rengeteg agresszivitással kapcsolatos problémája van.

Ők a legokosabb csillagjegyek az összes közül

Ők a legokosabb csillagjegyek az összes közül

Bika

A Bika jegy szereti megélni teremtő erejét, és ő a hedonista, aki élvezi az élet minden percért. Ha ezt nem tapasztalhatja meg, akkor kapzsivá válik, irigy, és féltékenykedő magatartásával elriaszt mindenkit, makacsság és konokság lesz rá jellemző, akit megkötöz saját élete.

Ikrek

Az Ikrek lételeme a kommunikáció, és a megszerzett tudás áramoltatása. Fontos számára, hogy mindenhol érvényesüli tudjon, ha ezt nem tapasztalhatja meg, és túl sokká válik számára a kötöttség, amiben elveszti szabadságát, akkor ingerlékeny és szeszélyes lehet.

Rák

A Rák jegynek mindene a család, a szeretet és a gondoskodás, ezért, ha válásra kerül a sor, és nem tapasztalhatja meg a szeretetet, akkor érzelmileg összeomlik, a nélkülözöttség érzésétől érzelmi megrázkódtatás éri, féltékenyé, birtoklóvá és sértődékennyé válik, aki nem képes azonosulni szerettei elutasításával.

Oroszlán

Az Oroszlán mindennél jobban vágyik arra, hogy elismerjék kreativitását, sikereit, ennek hiányában viszont megszégyenülve érzi magát, iriggyé, zsarnokká válhat, aki uralkodik környezetén, aki elhiszi, hogy csak neki lehet igaza.

Szűz

A Szűz jegy nehéz természet, mindent meg szeretne ismerni teljes mélységében és részleteiben. Szereti maga körül a rendet, zavarja a kosz és a káosz. Ha ennek az érzése eluralkodik rajta, akkor szőrszálhasogatóvá válik, és panaszaival megőrjíti környezetét.

Mérleg

A Mérleg jegy azért inkarnálódott, hogy kapcsolataiban békesség és egyensúly legyen, ha ezt nem élheti meg, akkor érzelmeiben összeomlik. Első körben megpróbálja leplezni érzelmeit, de a ha nem sikerül, akkor robban, és ezzel károsítja környezetét is.

Te milyen karmikus sérüléssel érkeztél? Így tudod orvosolni!

Te milyen karmikus sérüléssel érkeztél? Így tudod orvosolni!

Skorpió

Az egyik legnehezebb jegy, ha nem boldog. Érzelmileg a legváltozékonyabb, és minden esetben próbálja ezt titkolni. Ha boldogtalan, akkor féltékenyé válik, dédelgeti érzelmeit, majd egy nem várt percben eláraszt vele, irgalmat nem ismerő bosszúálló típus, aki akár saját öncélú pusztítására is képes.

Nyilas

Boldogság és szabadság, ez a mottója a Nyilas jegynek. Ha ezt a két dolgot nem tapasztalhatja meg, és tartós akadályokba ütközik mozgásterével kapcsolatban, akkor könnyen hazudozóssá válik, aki nem figyel oda más igényeire, vágyakozik valami megfoghatatlan élmény után, amitől elégedetlenné válik.

Bak

A Bak jegynek van a legnagyobb igénye arra, hogy valami maradandót hagyjon maga után munkájában. Ha ezt nem tapasztalja meg, akkor kíméletlenné és érzéketlenné válik, a tartós sikertelenség könyörtelenné teszi társaival szemben, a munkában pedig megkeseredett főnökké válhat.

Csillagjegyek, akik nagyon nehezen köteleződnek el, ha szerelemről van szó

Csillagjegyek, akik nagyon nehezen köteleződnek el, ha szerelemről van szó

Vízöntő

Számára a szellemi munka a legfontosabb. Újító elméleteivel megelőzi korát, fontos számára az emberek civilizált és felvilágosult fejlődése, és ha ezt nem tapasztalhatja meg, akkor mindent fel akar robbantani maga körül, még abban az esetben is, ha nem tudja a megoldást.

Halak

A Halak a legérzékenyebb empata, aki mindenkin megpróbál segíteni, mindenkihez van egy megértő, kedves szava. Ha ez nem valósulhat meg, akkor mártírrá válik, rosszabb esetben a drogok és az alkohol rabja lesz.Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrekre gondtalan nap vár, a Szűz előtt új lehetőségek nyílnak meg - június 15.

Napi horoszkóp: Az Ikrekre gondtalan nap vár, a Szűz előtt új lehetőségek nyílnak meg - június 15.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)