2 hét is elég, hogy örökre megváltozzon a szexuális életed - a legjobb irányba

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kéthetes, talán kicsit szokatlan edzésprogramunk felkorbácsolja szunnyadó szenvedélyedet, kielégültséget okoz, és nem utolsósorban közelebb hoz a kedvesedhez és a saját testedhez. Ez tutira egy olyan edzés, amit eszed ágában sem lesz ellógni, ha belekezdesz! Ha kicsit erősíteni szeretnél a szexuális életeden, akkor ezt a cikket neked szánjuk.

Ezután a két hét után garantáltan örökre megváltozik a szexuális életed | Fotó: Klaus Vedfelt
Ezután a két hét után garantáltan örökre megváltozik a szexuális életed | Fotó: Klaus Vedfelt
Fotó: Gettyimages.com

Még az olyan világklasszis sportolók, mint Illés Fanni és Senánszky Petra sem spórolhatják meg a kemény edzéseket, ha állandóan javítani akarnak az eredményeiken, és folyamatosan a legjobb formájukat akarják hozni. Ha hiszed, ha nem, a te szexuális teljesítményed is hasonlóan alakítható. Ha egészséges libidóval rendelkezel, akkor csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy képes felpumpálni azt. Ez persze némi erőfeszítést követel meg tőled, na de ki ne akarna néhány percet rászánni az edzésre egy ilyen csábító cél érdekében? Persze a legkézenfekvőbb és a legszórakoztatóbb módja a szexre való felkészülésnek valójában az, ha minél többet gyakorlod, de azért van néhány trükk, amit érdemes külön is elsajátítanod.

Kezd a tréninget egy kis szünettel!

Kezdjük a legrosszabb résszel: két hétre mondj le a szexről! Ez elég furcsán hangzik, de hidd el, ez alatt a két hét alatt a vágyaid és a tested erősítésével legalább annyit teszel a tökéletes szexért, mintha minden nap több ízben is élesben gyakoroltad volna. Az összebújás fájó hiánya a valóságban segít megszabadulni a jól bevált, és kissé talán ellaposodott, rutinszerű szextől, így amikor újból egymás karjaiba vetitek majd magatokat, sokkal frissebb, szenvedélyesebb és érdekesebb lesz az élmény.

A 14 önmegtartóztatással töltött napból szánj 20-20 percet arra, hogy az általunk javasolt gyakorlatokat becsülettel elvégezd, a kedvesednek pedig – ízlés szerint sejtelmesen vagy teljesen nyíltan – hozd a tudomására, hogy a következő két hétben a kettőtök boldogsága érdekében le kell mondania a pajkos éjszakákról. Nem lesz könnyű, de a végén biztosan hálás lesz érte!

A nő nem selejtes, ha lassabban izgul fel, az előjáték pedig nem szívesség

A nő nem selejtes, ha lassabban izgul fel, az előjáték pedig nem szívesség

Erőnléti edzés

A kardiogyakorlatok nagyon kedvező hatással vannak a hálószobabeli teljesítményedre, hiszen ha fitt vagy, jobban bírod a strapát. De vajon azt is tudtad, hogy az edzettség fokozza a szexuális vágyat és teljesebb kielégülést garantál? Kutatások igazolják, hogy ha egy nő napi 20 percet fut, joggol vagy biciklizik, jobb szexuális teljesítményre képes, mintha egyáltalán nem mozogna. Ráadásul az is bebizonyosodott, hogy azok a nők, akik saját edzettségi szintjüket az átlagosnál magasabbnak értékelik, libidójukat és szexuális teljesítményüket is kiemelkedőnek tartják. De legyél te akár a világ legedzettebb nője, egy kis szexfitnesz biztosan rád fér! Na lássuk!

Csiszold tökéletesre az edzéstervedet! A következő két hét során igyekezz heti 3-5 alkalommal a szexuális állóképességedre koncentrálni! Fókuszálj elsősorban a testi gyengeségeidre és hiányosságaidra! Alaposan gondold végig, hogy valójában mi is történik veled egy átlagosan 20-30 perces szexuális aktus közben. Ha például arra jutsz, hogy túlságosan hamar kifogysz a szuszból, és egyre nehezebben lélegzel, érdemes a kardioedzéseidet egy kicsit kibővíteni. Javasoljuk, hogy kezdd el a szokott tempódban a kocogást vagy a gépen a mozgást, majd 4-5 perc után kapcsolj rá. (Az edzőteremben egy fokozattal emeld meg a teljesítményt, ha futni indultál, próbálj óránként fél kilométerrel többet kihozni magadból!) Tartsd ezt a szintet 3-4 percig, majd lassulj vissza a szokott tempódra. Az edzés teljes időtartama alatt többször is ismételd meg a rákapcsolást, de mindig úgy, hogy közben legalább 5 perces periódusokat hagysz magadnak a pihegésre is. Így szép fokozatosan növeled az állóképességedet, és a két hét végére a tested is sokkal könnyebben veszi majd a terhelés ugrásszerű növelését.

Ha arra a következtetésre jutsz, hogy nem a szuszból fogysz ki, hanem valamelyik izomcsoportod nem bírja a strapát, rajta, dolgoztasd meg, hogy megerősödjön! Vegyük például a popsit. Hogy a farizmaid kellően hosszú ideig megbízhatóan működjenek szex közben, a következő gyakorlatot végezd: feküdj hanyatt, a sarkadat szorítsd a talajra vagy egy labdára, úgy, hogy a térdeid szorosan egymás mellett vannak. Emeld meg a csípődet a plafon felé, majd ereszd le, közben figyelj, hogy a sarkad és a térded nem mozduljon ki. Háromszor 15 ismétlés ajánlott, legalább háromszor egy héten.

Feszesítsd a szexizmaidat!

Valószínűleg már te is hallottál a Kegel-gyakorlatokról, amelyek nagymértékben javítják az érzékenységedet és segítenek abban, hogy jobban tudd kontrollálni a hüvelyi izmokat. A teljes gyönyör eléréséhez azonban az alap Kegel-gyakorlatoknál többre van szükség, nem elég csak feszítgetni és lazítgatni az alsó izmaidat. Összehasonlíthatatlanul hatásosabb az ún. „lift”-gyakorlat: Öt számolás alatt lassan húzd felfelé/befelé a hüvelyizmokat (mintha csak a vizeletedet akarnád megállítani), mintha egy képzeletbeli lift a tested belseje felé közelítene. Tartsd meg a legfelső pozícióban újabb öt számolásig, majd ugyanilyen lassan engedd ki a feszítést. Ismételd meg a gyakorlatot a következő 14 nap során legalább 5 alkalommal reggelente, délután és este is.

Mutatjuk, mit tehetsz, ha fájdalmas a szex

Mutatjuk, mit tehetsz, ha fájdalmas a szex

Járasd be magad!

Szeretkezés közben jobbra-balra mozogsz, hogy eltaláld a legjobb pozíciót? Gondolj arra, hogy ez a manőverezés igencsak megerőltető mozgást jelent a teljes alsó tested számára. Hogy ne csapjon át erőlködésbe a megfelelő testhelyzet megtalálása a következő izomcsoportjaidat szükséges edzened: fenék-, has- és alsó hátizmok. A jó hír, hogy nem kell mindegyikre külön-külön gyakorlatot végezned, a „Flashdance” névre hallgató komplex mozdulatsor biztosan átmozgatja őket!

Végy egy széket, és ülj rá úgy, hogy a két kezeddel megtámasztod magad az ülőfelület két szélén. A lábad nyújtsd ki magad elé. Dőlj hátra, majd emeld meg a csípődet és a törzsedet, és ebben az átlós helyzetben nyújtsd meg az egész törzsedet! Figyelj arra, hogy a lábad ne mozduljon el! A feszítés közben koncentrálj a farizmok, a hüvelyi izmok feszességére is. Ha megvagy, a fejedet is billentsd hátra, ügyelve arra, hogy nehogy meghúzd a nyakad, és emeld ki a mellkasodat a plafon felé. Tartsd ki a pozíciót öt belégzésig, majd lassan engedd vissza magad ülő helyzetbe. Ismételd a gyakorlatot még kétszer, naponta pedig legalább egy ilyen sorozatot végezz.

Jöjjön az anatómialecke!

Az emberek hajlamosak megfeledkezni a tényről, hogy a legfontosabb szervünk a szex szempontjából valójában az agyunk. Pedig igenis így van, sőt! A szeretkezés igazából pszichológiai folyamat, ráadásul nem is a legegyszerűbbek közül való. Ezért aztán a tested tréningje mellett érdemes a mentális edzésre is időt szakítani, ha éppen a szexuális életed felvirágoztatásán fáradozol.

Milyen érzés az orgazmus?

Milyen érzés az orgazmus?

Fokozd tudatosan az altested vérellátását!

Ha több vér jut az alsó testtájakhoz, s ott vérbőség jön létre, az bizony jótékony hatással van a hüvelyfal érzékenységére, azaz intenzívebb orgazmust élhetsz át. Ennek érdekében a következő gyakorlatot ajánljuk.

Feküdj hanyatt az ágyra kinyújtott és terpeszbe tett lábakkal. Emeld meg a csípődet, és közben zárd össze a térdeket, majd nyisd újra szét. Húsz ismétlés után állj fel, és érezni fogod, ahogy a vér az ereidben elkezd lefelé zúdulni. A megfelelő eredmény elérése érdekében a következő két hét során legalább hatszor végezz ilyen gyakorlatot!

Hangolódj rá!

Felizzítani a szenvedélyed talán nem olyan könnyű, mint azt hinné az ember, ám a következő technika biztosan segít majd a ráhangolódásban. Külön jó hír, hogy mivel a kezeidre nem lesz szükség hozzá, az irodában is nyugodtan kipróbálhatod! Egy gurulós székben üldögélve kezdd el lassan a lábaddal hintáztatni magad, s közben ütemesen szorítsd össze a faizmaidat. Ez az apró mozgás pontosan a nemi szerveket stimulálja, úgyhogy két perc elteltével biztosan lázban érzed majd magad. Minden nap szánj erre két percet, egészen addig, amíg már szinte pillanatok alatt is beindulsz. A legjobb az egészben, hogy ezt a módszert bármikor alkalmazhatod, amikor szükségét érzed.

Lazulj el!

Lehet, hogy a témától kissé túlontúl elrugaszkodottnak hangzik, de a mély levegővétel tényleg hozzásegít az orgazmus eléréséhez. Ülj egyenesen, a lábak a földön. Miközben mélyeket lélegzel, feszítsd meg a hüvelyi izmaidat, majd kilégzéskor lazítsd el őket. (Igen, ez is egyfajta Kegel-gyakorlat, de ez nem az izomtónus fejlesztését szolgálja, hanem azt, hogy tudatossá váljanak az izommozgások.) A gyakorlat hatására összhangba kerül a légzésed és az altested mozgása, ennek köszönhetően pedig tudatosabban és intenzívebben élheted meg a gyönyört. A 14 nap alatt igyekezz a gyakorlatot legalább 5-5 ismétléssel naponta elvégezni!

Önálló kutatómunka

Bizonyára az évek során már te is megtaláltad azt a testhelyzetet vagy technikát, amivel a legmegbízhatóbban eljutsz a csúcsra. Ez ugyan tényleg örömteli, de talán nem baj, ha további pozíciókon és lehetőségeken is elgondolkozol!

Ahhoz, hogy a szex a partnerünkkel is a világ legjobb dolga legyen, mindenekelőtt neked magadnak kell alaposan megismerned a tested, hogy aztán kedvesednek is megmutathasd, mi az, ami a legjobban felizgat. A következő szexmentes 14 nap éppen megfelelő alkalom arra, hogy centiméterről centiméterre felfedezd magad, és kitapasztald, mi az, amitől igazán beindulsz.

Kerülj kapcsolatba a saját testeddel!

Tulajdonképpen négy olyan zónát különíthetünk el a női nemi szerv körül, amelyek ingerlése más és más, de biztosan örömteli élményt okoz. Biztos, hogy a csiklót és a hüvely bemeneti nyílását már te is jól ismered. Talán a G-pontról is hallottál már (szerencsésebb esetben pontosan tudod, hogy hol van), ami a hüvely belső falán helyezkedik el, de valószínűleg számodra is újdonság lesz az A-pont, mely a G-ponthoz képest is beljebb és feljebb van, és amely izgatás hatására nedvességet termel.

Teremts meghitt légkört legalább két ízben a két hét alatt, kapcsold le a lámpát, feküdj az ágyra, és indulj felfedezőútra. A legjobb, ha egy kis, ívben meghajlított vibrátort használsz, amivel szép finoman végigsimítod a hüvelyed belső felületét. Ha mindkét érzékeny pontra rábukkantál, ingereld őket más-más tempóban és erővel, hogy megtudd, mi jön be a legjobban. Bár nem lesz könnyű, azért próbáld megjegyezni a leghatásosabb mozdulatokat, hogy partnerednek is átadhasd az új tudást!

Kapcsolj ki!

A legaljasabb ünneprontó szex közben minden bizonnyal az idegesség és a stressz. A rémek elhessegetése érdekében meg kell tanítanod az agyadnak, hogy hogyan kapcsolja ki a begyűrűző rossz gondolatokat. Az edzés két hete során minden nap ülj le néhány percre és lélegezz nyugodtan. Hunyd le a szemed, szívd be a levegőt 10 számolás alatt, majd ugyanennyi idő alatt fújd ki. Eközben koncentrálj arra, ahogy a mellkasod fel- és le mozog. Ha valóban csakis a légzésedre bírsz figyelni, kizárod a nap idegesítő történéseit, és lassan megnyugszol. Szeretkezés közben is ezt a módszert alkalmazd, ha úgy érzed, eluralkodik rajtad a feszültség és a gond.

Engedd át magad az erotikus fantáziáidnak! Ha valaki megkérdezné, hogyan is képzeled el a legromantikusabb szerelmes estét, tutira rávágnád, hogy egy homokos tengerparton, egy dögös szívtipró karjaiban, koktélt szürcsölve. De mi van akkor, ha tényleg hagyod, hogy elragadjon a képzeleted? Edzéstervünk második hetében készíts egy listát arról az öt dologról, ami miatt imádod a szexet, aztán azt az öt dolgot is írd le, ami miatt fenntartásaid vannak. A lista alapos áttanulmányozása után rá fogsz jönni, hogy mik azok a dolgok, amiken még csiszolnod kell.

Következő lépésben engedd át magad egy olyan erotikus fantáziának, ami valóban izgatóan hat rád. Ne légy szégyellős, kikötözés vagy gruppen – a lényeg, hogy teljesen átadd magad a képzelgésnek! A lényeg ugyanis nem a konkrét fantázián van, vagy azon, hogy a valóságban is átélj egy hasonló szituációt, hanem azon, ami kiderül belőle. Ha van merszed utólag végiggondolni, mire vágytál, rájöhetsz, hogy az életben a domináns szexpartner szeretnél inkább lenni, vagy közelebb áll hozzád az alárendelt szerep.

Szex? Nevetnem kell!

A szexet mindig nagyon komolyan kell venni? Ugyan! Egy kutatás bebizonyította, hogy mind a szex, mind a nevetés endorfint termel, így ha hancúrozás közben még teli szájjal vigyorogsz is, intenzívebb élményben lehet részed, és az orgazmusod is kielégítőbb lesz. Úgyhogy ezentúl ne a szoksásos romantikus filmeket tekintsétek meg előjátékként, hanem inkább nézzetek meg egy őrülten vicces komédiát!

Még több őszinte cikk a szexről:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője